Νέες αποκαλύψεις για τον 39χρονο συζυγοκτόνο από τους Αμπελόκηπους και τη δράση του πριν ομολογήσει το φρικτό έγκλημα.
Φωτογραφικά ντοκουμέντα μέσα από το διαμέρισμα των Αμπελοκήπων όπου ο 39χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής σκότωσε τη γυναίκα του την ώρα που τα δυο τους παιδιά κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο, έρχονται στη δημοσιότητα.
Μέσα από τη δικογραφία ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας στους Αμπελόκηπους όπως την περιγράφει ο δράστης, ενώ αποκαλύπτεται και το θέατρο που έπαιζε στα ανήλικα παιδιά στέλνοντας ψεύτικα SMS από το κινητό του θύματος παριστάνοντας τη μητέρα τους.
Τα ψεύτικα SMS στα παιδιά
Στο διαβιβαστικό της δικογραφίας υπάρχει εκτεταμένη αναφορά στα μηνύματα που έστελνε ο 39χρονος γυναικοκτόνος από το κινητό του θύματος στα δυο ανήλικα παιδιά, παριστάνοντας τη μητέρα τους.
Συγκεκριμένα το πρώτο μήνυμα αναφέρει: «Ράφαελ μωρό μου η μαμά εφυγε πήρε κάτι ρούχα μια βαλίτσα, είμαι ήδη στην Πάτρα και δεν θα ξαναγυρίσω σπίτι. Για αυτό να προσέχεις τον αδερφό σου και να ακούσεις τον μπαμπά. Η μαμά όταν θα μαζέψει λεφτά και φτιάξει τα χαρτιά θα ξαναγυρίσω για να σας πάρω μαζί μου.
Προς το παρόν εγώ θα φύγω πολύ μακριά και με τον μπαμπά εγώ χώρισα, για αυτό να τον ακούσετε να μην νευριάσετε και να προσέχετε. Εντάξει μωρό μου; Όταν θα μπορέσω θα σε πάρω τηλέφωνο γιατί δεν μπορώ και δεν έχω μονάδες.
Εντάξει μην ανησυχείς θα είμαι καλά και θα σε πάρω εγώ όταν θα μπορέσω. Εντάξει; Φιλάκια σε εσένα και στον αδελφό σου. Και να προσέχετε και να ακούσετε τον μπαμπά. Εντάξει μωρό μου; Εγώ όταν φτιάξω τα χαρτιά και μαζέψω και λεφτά θα έρθω για να σας πάρω όμως μέχρι τότε να είστε φρόνιμοι να ακούσετε τον μπαμπά και να προσέχετε ο ένας τον άλλον. Σας στέλνω, η μαμά και σας αγαπώ πολύ, όταν θα μπορέσω θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο μωρό μου. Εντάξει αγάπη μου μου;
Τώρα δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Όταν θα τρώνε θα σε πάρω εγώ μην ανησυχείς. Θα είμαι καλά αντίο. Και κάτι άλλο μωρό μου, ο μπαμπά; δεν ξέρει ότι εγώ έφυγα, όταν θα το διαβάσει το μήνυμα, το μήνυμα πες του θα τον πάρω εγώ τηλέφωνο να μην με πάρει αυτός. Εντάξει φιλάκια μωρό μου».
Στο επόμενο αναφέρει: «Γράφα μωρό μου, αφού σου είπα εγώ όταν θα μαζέψω λεφτά για να φτιάξει τα χαρτιά θα έρθω να σε πάρω και εσένα και τον αδερφό σου. Αυτό μην ανησυχείς. Σας αγαπώ πολύ και θα σας πάρω εγώ όταν μπορέσεις. Εντάξει μωρό μου, άσε τον μπαμπά να πει ό,τι θέλει».
Σύμφωνα με τη δικογραφία: «Από την ανάλυση των εν λόγω φωτογραφιών του κινητού τηλεφώνου, τις καταθέσεις μαρτύρων, την αυτοψία του χώρου και τα ευρήματα αυτής προκύπτει ότι τα εν λόγω μηνύματα έχουν αποσταλεί από τον 39χρονο παριστάνοντας την μητέρα των ανήλικων παιδιών τους. Ενώ στο κείμενο αναφέρεται η λέξη “μπαμπά” τουλάχιστον 6 φορές, τονίζοντας τη σημαντικότητα του ρόλου του μετά το θάνατο της μητέρας».
Το σφυρί με το οποίο φέρεται να χτύπησε τη σύζυγό του
Φωτογραφίες από το διαμέρισμα
Τα παιδιά κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο όταν ο 39χρονος σκότωσε τη σύζυγό του - Τι λέει γείτονας
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία της γυναίκας στους Αμπελόκηπους από τον σύζυγό της.
Το έγκλημα έγινε την προηγούμενη Πέμπτη, οπότε και ο δράστης αφού την σκότωσε την τύλιξε με σεντόνι και μαύρες σακούλες και την έβαλε στο πατάρι.
Ο καθ' ομολογίαν δράστης ισχυρίζεται πως η γυναίκα του διατηρούσε σχέση με άλλον άνδρα και αυτός ήταν ο λόγος που την σκότωσε. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι είχε σχέσεις με φίλο του τις οποίες τις κατάλαβε όταν χτύπησε το κινητό της και είδε ποιος ήταν.
Τότε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του δράστη, η άτυχη γυναίκα πήρε το κινητό και πήγε στο μπάνιο να μιλήσει. Αυτός κρυφάκουσε και όταν η γυναίκα βγήκε από την τουαλέτα τη χτύπησε με σφυρί και τη στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια.
Ο δράστης υποστηρίζει ότι τα παιδιά ήταν στο σχολείο την ώρα που τη σκότωσε, ωστόσο το έγκλημα φαίνεται να έχει γίνει βραδινές ώρες.
Ισχυρίζεται μάλιστα ότι όταν τα δύο παιδιά, 9 και 12 ετών, γύρισαν από τη σχολείο τους είπε ότι η μαμά είναι στη δουλειά και τα πήγε στον αδελφό του.
Λίγο πριν τις έξι το απόγευμα ο 39χρονος κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και ομολόγησε τη δολοφονία της γυναίκας του, λέγοντας ότι την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ την σκότωσε, στο ισόγειο διαμέρισμά τους, στην οδό Λακωνίας.
Στο σημείο μετέβησαν άμεσα περιπολικά και οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη που δήλωσε στους αστυνομικούς πως το πτώμα της το είχε τοποθετήσει με νάιλον στο πατάρι.
Στο σπίτι υπήρχε έντονη δυσοσμία λόγω της αποσύνθεσης και πράγματι στο πατάρι εντοπίστηκαν μαύρες σακούλες πλην όμως ενημερώθηκε η Ασφάλεια και είχαν ζητήσει να μην πειράξουν τίποτα μέχρι να μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας στο σημείο και κλιμάκιο των Εγκληματολογικών.
Νωρίς το βράδυ στο σημείο έφτασε ο ιατροδικαστής, ενώ κατέφθασε και φορτηγάκι από το γραφείο τελετών που παρέλαβε τη σορό.
Δημογλίδου: Δεν υπήρχε καμία καταγγελία
Για την άγρια γυναικοκτονία μίλησε σήμερα το πρωί η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου.
«Είχαμε τη δολοφονία ο ίδιος ο δράστης τηλεφώνησε λέγοντας ότι είχε σκοτώσει την γυναίκα του από την προηγούμενη εβδομάδα και η σορός ήταν μέσα στο σπίτι. Τα παιδιά είχαν απομακρυνθεί, υποστήριξε ο δράστης. Οταν οι αστυνομικοί έφθασαν βρήκαντ ον ίδιο. Το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει την αστυνομία, ψάχνοντας στο αρχείο δεν υπήρχε καμία καταγγελία είτε από το ζευγάρι είτε από κάποιον γείτονα για εκείνους. Και δυστυχώς είχαμε αυτό το τραγικό περιστατικό», είπε η κυρία Δημογλίδου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.
«Χτύπησε το κινητό της και πήγε στην τουαλέτα να μιλήσει και φαντάστηκε ότι τον απατά. Ανοιξε την πόρτα και την χτύπησε με το σφυρί στο κεφάλι και αφού λιποθύμησε την έπνιξε», ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίσης καλεσμένος στην ίδια εκπομπή.
Γείτονας: Ποτέ δεν τους είχαμε ακούσει
Στην εκπομπή Buongiorno του Mega μίλησε ένοικος της πολυκατοικίας που διέμενε το ζευγάρι, το οποίο δεν γνώριζε προσωπικά, αλλά ως γείτονες, δηλώνοντας ότι δεν είχαν ακούσει ποτέ το παραμικρό.
«Έβλεπα τα παιδάκια τους την γυναίκα την έχω δει, ήρεμη, όμορφη, πολύ καλή γυναίκα. Ποτέ δεν τους είχαμε ακούσε, αυτή η κοπέλα δεν φώναζε, ποτέ», ανέφερε.