Quantcast

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της τραγωδίας στη Μακρινίτσα

Το φορτηγό που καθυστέρησε το περιπολικό, το τελευταίο τηλεφώνημα του θύματος και το καρτέρι θανάτου στον κουνιάδο. Το επεισόδιο λίγες ημέρες πριν από το διπλό φονικό.

Δεν σταματούν να συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του διπλού φονικού της Μακρινίτσας, όπου 31χρονος  δράστης, σκότωσε τη γυναίκα του και τον αδερφό της με μαχαίρι.

Σύμφωνα με όσα νέα στοιχεία  έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο δράστης έφτασε στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και αφού επιτέθηκε στην πεθερά του, σκότωσε τη γυναίκα του. Την ώρα εκείνη, η μητέρα του θύματος, τηλεφώνησε στον γιο της για να μεταβεί στο σπίτι από την δική του κατοικία στη γειτονική Πορταριά. Ο 31χρονος έτρεξε αμέσως να υπερασπιστεί την οικογένειά του και φτάνοντας στο σπίτι παίρνει ένα ξύλο για να αντιμετωπίσει τον δράστη. Ανοίγοντας όμως την πόρτα του σπιτιού για να εισέλθει, ο δράστης, του είχε στήσει καρτέρι θανάτου πίσω από την πόρτα, αφού είχε ακούσει το μοιραίο τηλεφώνημα, και τον μαχαίρωσε στην καρδιά και στην κοιλιά. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το παλικάρι έπεφτε νεκρό στο έδαφος. 

Δευτερόλεπτα μετά το διπλό φονικό, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ κλήθηκαν στο σημείο για να παραλάβουν τα θύματα, διαπιστώθηκε όμως ότι ήταν αργά αφού παρότι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου ήταν ήδη αργά, όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr.

Τι αποκαλύπτει στενή φίλη της 28χρονης

Συγκλονίζει το μήνυμα στενής φίλης της αδικοχαμένης 28χρονης.

Σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Σήμερα έφυγε μια μητέρα, μια κόρη, μια, φίλη, μια συμμαθήτριά... Μια γυναίκα και ο αδερφός της! Από τον ίδιο της τον σύζυγό. Ήταν μητέρα ενός αγοριού. Ο άντρας την κακοποιούσε συστηματικά. Νιώθω σοκαρισμένη για το πόσο κοντά μας συμβαίνουν όλα αυτά και εμείς άπραγοι να μην μπορούμε να βοηθήσουμε! Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στην βία είτε σωματική είτε λεκτική! Πρέπει να μιλάμε! Η αστυνομία γνώριζε. Αλλά δεν έκανε τίποτα! Αυτή την περίοδο τραβάει το ενδιαφέρον να γράψουν πολίτες για μάσκες!  Αγαπημένη συμμαθήτρια θα σε θυμόμαστε! Καλό παράδεισο σε σένα και στον αδερφό σου!».

Το επεισόδιο λίγες ημέρες πριν από το διπλό φονικό

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν στενοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού στο TheNewspaper.gr τα προβλήματα στο γάμο τους άρχισαν να εμφανίζονται από την πρώτη στιγμή και εντάθηκαν με τον ερχομό του παιδιού του τους στον κόσμο. Μάλιστα, την περασμένη Πέμπτη σύμφωνα με μαρτυρίες, μετέβη στο πατρικό σπίτι στη Μακρινίτσα και έστησε καβγά, χτυπώντας μάλιστα την άτυχη 28χρονη και τους γονείς της.

Για τον λόγο αυτό, η οικογένεια είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, τα οποία όμως δεν είχαν εκδικαστεί.

Η 28χρονη το τελευταίο διάστημα ανέβαινε έναν “Γολγοθά” κατά τη διάρκεια της συμβίωσής της με τον 31χρονο. Αναφορές λένε ότι τα περιστατικά βίας ήταν πολλά και τα ξεσπάσματα συχνά.

Μέχρι που το ποτήρι ξεχείλισε και η άτυχη κοπέλα αποφάσισε να πάρει το παιδί της και να μεταβεί στο σπίτι των γονιών της μέχρι να επανεξετάσει τη σχέση της με τον δράστη.

Σοκαρισμένος ο αστυνομικός που ήρθε τετ α τετ με τον δράστη – «Βοήθεια σώστε με» φώναζε το θύμα στο 100 - Το φορτηγό που καθυστέρησε το περιπολικό

Τραγική φιγούρα, ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο, ύστερα από κλήση που δέχθηκε στο “100” από την άτυχη 28χρονη γυναίκα. «Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας» φώναζε λίγα λεπτά πριν τις 19.40 το βράδυ της Δευτέρας η γυναίκα που σήμερα δε βρίσκεται στη ζωή. Απέναντί της βρισκόταν ο σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper, αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα και το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.

Αμέσως ο αστυνομικός του Α.Τ. Βορείου Πηλίου παίρνει το περιπολικό και κατευθύνεται στη Μακρινίτσα. Παρότι η απόσταση δεν είναι μεγάλη, αργεί να φτάσει καθώς μπροστά του προπορεύεται ένα φορτηγό, που τον καθυστερεί.

Φτάνοντας στο καλντερίμι που οδηγεί στο σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, έρχεται τετ α τετ με τον δολοφόνο, που μόλις είχε σκοτώσει τα δύο αδέρφια. Ο νεαρός άνδρας βλέπει το περιπολικό και χάνεται μέσα στα δέντρα, από τα καλντερίμια, με τον αστυνομικό να τον αναζητά. Όμως καταφέρνει και το σκάει μέχρι να συνειδητοποιήσει ο έμπειρος ένστολος τι ακριβώς είχε συμβεί εκεί λίγα λεπτά νωρίτερα.

Αμέσως έδωσε στον ασύρματο εντολή να μπλοκάρουν την κυκλοφορία των οχημάτων, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης, όπως έγινε μία ώρα αργότερα.

Ο αστυνομικός βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς εκτιμά ότι η αργοπορία του λόγω του φορτηγού που προπορευόταν στο στενό οδικό κύκλωμα του Πηλίου έδωσε την ευκαιρία στον δράστη να ολοκληρώσει το έγκλημά του.

Μακρινίτσα: Το σπίτι που έγινε το φονικό 

Εικόνες από το σπίτι που έγινε η διπλή δολοφονία δημοσίευσε το πρωί της Τρίτης η ΕΡΤ.

 
 
 

Αυτοί είναι οι δύο νεκροί της Μακρινίτσας – Σοκαρισμένο το χωριό

Νεκρά είναι δύο αδέρφια τα οποία χτυπήθηκαν από τον σύζυγο της κοπέλας, μέσα στο πατρικό τους σπίτι στο χωριό, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο.

 
 

Η άτυχη γυναίκα είχε παντρευτεί πριν από τρία περίπου χρόνια και είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι με τον σύζυγό της, ο οποίος έμελε να είναι ο δολοφόνος της.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τον δολοφόνο της Μακρινίτσας

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη σύλληψη του 31χρονου φερόμενους ως δράστη του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου.

Συνελήφθη άμεσα χθες (05-04-2021) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βορείου Πηλίου, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, χθες το βράδυ σε οικία στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ο δράστης, στο πλαίσιο προσωπικών διαφορών, επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις ημεδαπούς, τραυματίζοντας θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδελφό της, ενώ τραυμάτισε και τη μητέρα τους στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, ο δράστης διέφυγε με το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα κινούμενος με το όχημά του στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας και συνελήφθη.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο προαναφερόμενο όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση των εν λόγω αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.