Quantcast

Αργολίδα: Έκλεψαν τους πυροσβέστες την ώρα που έδιναν μάχη με τις φλόγες

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς οι πυροσβέστες μπήκα στα οχήματά τους για να φύγουν και εκεί αντιλήφθηκαν ότι λείπανε τα προσωπικά τους και τα υπηρεσιακά τους αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv.gr, η πυροσβεστική υπηρεσία Άργους ενημερώθηκε για φωτιά στην περιοχή «Καρακάξα» στη Νέα Κίο, στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έφτασαν και επιχείρησαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Άργους με τέσσερις άντρες.

Όταν οι πυροσβέστες βγήκαν από τα οχήματά τους για να κάνουν κατάσβεση, άγνωστοι μπήκαν μέσα στο ένα όχημα και έκλεψαν τσάντες πορτοφόλια προσωπικά αντικείμενα των πυροσβεστών και έκλεψαν το υπηρεσιακό VHF το υπηρεσιακό κράνος και άλλα αντικείμενα που βρήκαν στην καμπίνα του πυροσβεστικού οχήματος.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς οι πυροσβέστες μπήκαν στα οχήματά τους για να φύγουν και εκεί αντιλήφθηκαν ότι λείπανε τα προσωπικά τους και τα υπηρεσιακά τους αντικείμενα.

Ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα Άργους και η ασφάλεια Άργους που έφτασαν στο σημείο για να κάνουν αναζητήσεις και να βρεθούν τα αντικείμενα. Έπειτα από εκτεταμένες έρευνες σε γειτονικό καταυλισμό Ρομά, εντοπίστηκαν σχεδόν όλα τα κλοπιμαία και παραδόθηκαν στην Πυροσβεστική υπηρεσία Άργους.