Quantcast

Αποφυλακίστηκε η Έλενα Πολυχρονοπούλου - Οι πρώτες δηλώσεις - Βίντεο

Λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης η Έλενα Πολυχρονοπούλου, μοντέλο και πρώην παίκτρια του Power of Love, βγήκε από τη φυλακή έπειτα από 8 μήνες, φανερρά συγκινημένη.

Η πρώτη κίνηση που έκανε η Έλενα Πολυχρονοπούλου ήταν να πέσει αμέσως στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων. Εκεί, εκτός από τους γονείς της, ήταν και αρκετοί φίλοι της, όπως ο Νικόλας Παπαύλου από το Big Brother που την περίμεναν με αγωνία.

Οκτώ μήνες μετά την απόφαση για την προσωρινή κράτηση της νεαρής γυναίκας, σύμφωνα με ανακοίνωση του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια, με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα ο τακτικός ανακριτής ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης της.

Η απόφαση ήρθε μετά τη συμπληρωματική απολογία που έδωσε η κατηγορούμενη με αφορμή, όπως αναφέρουν οι συνήγοροι της, νέα στοιχεία αλλά και μαρτυρίες προσώπων που στηρίζουν τη θέση της ότι είναι αθώα.

Οι πρώτες δηλώσεις 

«Η λέξη τα λέει όλα, φυλακή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θέλω να φύγω τρέχοντας, να πάω στο σπίτι μου, στους γονείς μου, στους φίλους μου, όλους όσοι με στήριξαν» ήταν οι πρώτες της κουβέντες στις τηλεοπτικές κάμερες και πρόσθεσε πως: «η μεγαλύτερη δικαίωση θα έρθει στο δικαστήριο όπου θα φανεί και η αθωότητα μου».