Quantcast

Αποκάλυψη Διαλυνά στον Realfm 97,8: «Υπάρχει κι άλλο κύκλωμα μαστροπείας που δρα εδώ και πέντε χρόνια»

Για ύπαρξη και άλλου κυκλώματος μαστροπείας έκανε λόγο ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, μιλώντας στην εκπομπή των Γ. Παγάνη-Αν. Γιάμαλη, για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη και την έρευνα για ύπαρξη ή μη κυκλώματος μαστροπείας. 

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι έχει πληροφορίες για κύκλωμα μαστροπείας, ανεξάρτητο με την συγκεκριμένη υπόθεση το οποίο δρα με παρόμοιο τρόπο.

«Για μένα δεν πρόκειται απλά περί κυκλώματος αλλά για κάτι πολύ πιο μεγάλο, πολύ πιο επικίνδυνο και πολύ πιο οργανωμένο. Ξεφεύγει από τα όρια ενός κυκλώματος τοπικής κλίμακας. Ασχολείται με ναρκωτικά, μαστροπεία και άλλα. Αυτά ακούγονται στις γνωστές-άγνωστες πιάτσες . Δέχθηκα τηλεφώνημα από άτομο το οποίο θέλει να μου δώσει πληροφορίες για άλλες περιπτώσεις. Για κάτι πολύ μεγαλύτερο το οποίο εδώ και πέντε χρόνια υπέπεσε στην αντίληψή του. Τον παρακάλεσα να βρεθούμε από κοντά για να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες, γιατί ήδη μου είπε, χωρίς ονόματα, περιπτώσεις για κορίτσια κλπ με τον ίδιο τρόπο και μάλιστα ο άνθρωπος ήταν απελπισμένος», τόνισε ο κ. Διαλυνάς και επεσήμανε ότι το άτομο αυτό φοβάται για τη ζωή του.

Και πρόσθεσε: «Στόχος μου είναι να προστατευτεί ο άνθρωπος και να χρησιμοποιήσω τα όποια στοιχεία μου δώσει για να τα δώσω στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης».

Όσον αφορά την άποψη ότι «φταίνε και τα θύματα», τόνισε τα εξής:

«Ακόμα και αν μια κοπέλα πάει επειδή θέλει να πάρει λεφτά δεν δικαιούται κανείς να την βιάζει. Ακόμα και αν κάποιος έχει μια σουίτα και γίνονται ορισμένα πράγματα, θεωρητικά μιλάω, ακόμα και οι κοπέλες που πηγαίνουν για να πληρωθούν δεν πηγαίνουν για να βιαστούν».

Ακούστε το ηχητικό