Quantcast

Αποκάλυψη Λύτρα στον Realfm 97,8: Παράνομη πλατφόρμα δίνει πληροφορίες σεξουαλικού χαρακτήρα για Ελληνίδες

Τι αποκάλυψε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας για τις νέες καταγγελίες revenge porn μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Γιώργου Παγάνη και της Αναστασίας Γιάμαλη. 

«Υπάρχει μια νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από μια άλλη κοπέλα, ακριβώς με το ίδιο περιεχόμενο. Είχε μια σχέση μαζί του προ πενταετίας και χθες πληροφορήθηκε ότι ιδιωτικές τους στιγμές έχουν βιντεοσκοπηθεί κι έχουν ανέβει στο διαδίκτυο», τόνισε ο κύριος Λύτρας, επισημαίνοντας ότι αυτή τη στιγμή οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο είναι δύο.

Όσον αφορά την πιθανότητα σύλληψής του, ο γνωστός δικηγόρος τόνισε ότι υπάρχει κίνδυνος προφυλάκισης για τέτοιου είδους αδικήματα και αν μάλιστα αποδειχθεί ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει λάβει χρηματικό πόσο άνω των 120.000 ευρώ για τα εν λόγω βίντεο, τότε η πράξη από πλημμέλημα θεωρείται πλέον κακούργημα.

Την ίδια ώρα, υπογράμμισε ότι υπάρχουν και νέες καταγγελίες revenge porn, με την πιο πρόσφατη να αφορά γνωστό τηλεοπτικό δημοσιογράφο, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να αναφέρει ονόματα.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι υπάρχει παράνομη online πλατφόρμα στην Ελλάδα, στην οποία γίνεται ανταλλαγή πληροφοριών γενικού και σεξουαλικού χαρακτήρα. Δηλαδή, μπορεί κάποιος να ποστάρει στη συγκεκριμένη πλατφόρμα τη φωτογραφία μιας κοπέλας -την οποία μπορεί να έχει κατεβάσει μέσω Facebook ή Instagram- και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να έχει υπάρξει διαρροή προσωπικών πληροφοριών από άλλους χρήστες που μπορεί να γνωρίζουν το εν λόγω άτομο. Χαρακτήρισε μάλιστα τη συγκεκριμένη πλατφόρμα «σοκαριστική».