Αρχαία Κόρινθος: Πώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να πιάσουν τους ληστές των τραπεζών

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν στην Αρχαία Κόρινθο, όπου μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τρεις επικίνδυνους κακοποιούς. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σπύρου Λεβειδιώτη, «το όχημα των δραστών ήταν παρκαρισμένο στο συγκεκριμένο σημείο και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν. Εκείνη τη στιγμή, βγήκε τουλάχιστον ένα όπλο και πυροβόλησαν προς τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και οι τρεις άνδρες στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, έπεσαν από τον γκρεμό. Όμως, οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και κατάφεραν να τους συλλάβουν».

«Το όχημα των δραστών έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να ελεγχθεί. Οι τρεις άνδρες εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες στο παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες συμμετείχαν σε μία εγκληματική οργάνωση που έκανε ληστείες στην περιφέρεια, σε μία τράπεζα στην Καλαμάτα πριν από μερικούς μήνες. Οι περισσότερες από αυτές γίνονταν με κινηματογραφικό τρόπο και είχαν αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά», πρόσθεσε.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί ερευνούν εάν υπάρχει και τέταρτος συνεργός, ο οποίος δεν βρισκόταν μαζί τους αλλά σε κάποια άλλη περιοχή της Κορινθίας.