Quantcast

Ατύχημα είχε ο Τζέφρι Πάιατ στην Αρεόπολη της Μάνης - Τραυματίστηκε ενώ έκανε ποδήλατο

Την εκδρομή του στη Μάνη αναγκάστηκε να διακόψει εσπευσμένα ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ και επιστρέφει στην Αθήνα μετά από ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Αμερικανός πρέσβης ευχαριστεί το προσωπικό του ιατρικού κέντρου της Αρεόπολης για την «εξαιρετική νοσηλεία» που έλαβε, αλλά και τους Έλληνες που του τηλεφώνησαν για να του ευχηθούν περαστικά.

Επίσης, εκφράζει τη θλίψη του που αναγκάστηκε να διακόψει το ταξίδι τόσο γρήγορα και να επιστρέψει στην Αθήνα για περαιτέρω νοσηλεία.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας της Αρεόπολης για την εξαιρετική φροντίδα που έλαβα μετά το πρόσφατο ατύχημα με το ποδήλατο στη Μάνη και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες φίλους μου που τηλεφώνησαν για να ευχηθούν περαστικά. Είμαι στεναχωρημένος που με έκανε να διακόψω το ταξίδι μου σύντομα, αλλά προσμένω να επιστρέψω στην Αθήνα για την ανάρρωσή μου» έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter ο κ. Πάιατ.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Τζέφρι Πάιατ διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Αρεόπολης, όπου εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρεται με ασθενοφόρο στην Αθήνα, συνοδεία ιατρού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανός πρέσβης έχει χτυπήσει στα δύο του πόδια.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αμερικανό πρέσβη πριν από λίγο, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος τού ευχήθηκε καλή ανάρρωση.