Quantcast

«Αυτό το απεχθές πλάσμα δεν θα δει ποτέ τη Λυδία»: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν μετά την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς μίλησε για την ποινή κάθειρξης που επιβλήθηκε στον συζυγοκτόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για την άγρια δολοφονία της 19χρονης στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, δήλωσε στην Dailymail ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έπνιξε την άτυχη γυναίκα μπροστά στα μάτια της κόρης τους και στη συνέχεια προσποιήθηκε μια διάρρηξη, δεν θα ξαναδεί ποτέ τη μικρή Λυδία.

Ο κ. Κράουτς προέβλεψε ότι ο 34χρονος πιλότος θα “σπάσει” μέσα στις φυλακές.

“Καμία ποινή φυλάκισης δεν μπορεί ποτέ να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου, αλλά είμαι ευγνώμων που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις αστείες ανοησίες που παρήγαγε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του” τόνισε ο 79χρονος.

«Όταν τελικά ολοκληρώσει την ποινή του, από την οποία πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να μην επιβιώσει, θα είναι ένας αλλαγμένος άνδρας, ένας κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία. Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί, η Σούζαν και εγώ μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το όνομα της Λυδίας σε αυτό της μητέρας της για να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα φροντίσω να μην μπορέσει ποτέ να δει την κόρη του ή να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της” υπογράμμισε ο πατέρας της Καρολάιν.

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αντέδρασε σαν να τιμωρήθηκε με 10 μέρες φυλάκιση

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Θανάσης Χαρμάνης, συνήγορος της οικογένειας της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου 2021. 

Σχολιάζοντας την παρουσία του συζυγοκτόνου στην δίκη, αλλά και τη στάση του αφού απαγγέλθηκε η ετυμηγορία δικαστών και ενόρκων και η ποινή που του επιβλήθηκε, ο κ. Χαρμάνης είπε πως «oι αντιδράσεις του ήταν ίδιες με κατηγορούμενου που τιμωρήθηκε με 10 μέρες φυλακή για τροχονομική παράβαση. Δεν έχει ενσυναίσθηση». 

Συνέχισε αναφερόμενος πως αυτό προκύπτει και από το αίτημα του να του αναγνωριστεί πως η δολοφονία έγινε εν βρασμώ, με τον κ. Χαρμάνη να σημειώνει πως «είπα στο δικαστήριο ότι “αν αναγνωρίσετε βρασμώ ψυχικής ορμής με κοιμώμενο θύμα, θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που γίνεται κάτι τέτοιο”». 

«Πήρε την απόφαση να τελειώσει την Καρολάιν εκείνο το βράδυ, που η Καρολάιν του ανακοίνωσε πως τελείωσε η σχέση τους. Η Καρολάιν, εκείνο το βράδυ, έκανε αναζητήσεις για δωμάτιο σε ξενοδοχείο», είπε ακόμη ο κ. Χαρμάνης, επισημαίνοντας πως «φοβόταν η Καρολάιν. Το είχε γράψει και στο ημερολόγιο της, πως δεν θα την αφήσει να φύγει έτσι απλά». 

Στο ερώτημα πώς αντέδρασαν οι γονείς της Καρολάιν στην απόφαση του δικαστηρίου, ο συνήγορος τους είπε πως «αισθάνονται μια ανακούφιση, όμως το παιδί τους δεν γυρίζει πίσω. Η Σουζάνα αναγκάστηκε στα 60 χρόνια της να γίνει μικρομάνα και το μεγάλο άγχος της είναι πως θα μεγαλώσει το παιδί, ώστε στο μέλλον να μην έχει προβλήματα. Το παιδί έχει ήδη προβλήματα, στο υποσυνείδητο του είναι καταγεγραμμένο ότι βρισκόταν πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του, που πάγωνε όσο περνούσε η ώρα». 

«Οι ειδικοί λένε πως καλό θα είναι να μην συναντήσει ποτέ το παιδί του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γιατί θα δημιουργήσει προβλήματα στην Λυδία, ακόμη και αν είναι ενήλικη, αλλά θα φροντίσουμε να ακολουθήσουμε σε αυτό τις ιατρικές επιταγές», υπογράμμισε ο κ. Χαρμάνης.