Quantcast

Αυτοί είναι οι 163 αλλοδαποί κακοποιοί μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» το κέντρο της Αθήνας

Στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 163 ατόμων, κατηγορούμενων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε συστηματικά κλοπές-διαρρήξεις, ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών και η οποία εξαρθρώθηκε την 28-2-2019 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, μετά από επιχείρηση σε υπό κατάληψη ακίνητο στα Εξάρχεια.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ασύλληπτων μελών της οργάνωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542, 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πρόκειται για τους:

εγκληματική οργάνωση- διαρρήξεις - ληστείες- διακίνηση ναρκωτικών - Εξάρχεια  - λίστα1

εγκληματική οργάνωση- διαρρήξεις - ληστείες- διακίνηση ναρκωτικών - Εξάρχεια - λίστα2