Quantcast

Αυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι Πειραιά - Μώραλης: Θεωρώ τη συναίνεση κομβικής σημασίας για να προχωρήσουμε μπροστά

Με απόφαση του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι με θητεία από 11/9/2019 έως 01/9/2020.

Πρόκειται για τους:

Η κα Αλιγιζάκη Ασπασία δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης με αρμοδιότητες της Δ/νσης Παιδείας και δια Βίου Μάθησης, καθώς και των Τμημάτων Σχολικών Κτηρίων και Συντήρησης & Επισκευής Κτηρίων της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού και λοιπών Τεχνικών Έργων.

Ο κ. Βλαχάκος Νικόλαος, δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας από τον συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας.

Η κα Γλύκα-Χαρβαλάκου Αθηνά, δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών με αρμοδιότητες της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Η κα Ζαρακέλη Ανδριάνα, δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, καθώς και του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών & Εθνικών Πόρων της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

Ο κ. Καρύδης Δημήτριος, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, εκτός του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών & Εθνικών Πόρων.

Ο κ. Καψοκόλης Γρηγόριος, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου με αρμοδιότητες της Δ/νσης Προσόδων και Εμπορίου.

Ο κ. Ρέππας Παναγιώτης, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε: «Οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, εμπειρία και διάθεση προσφοράς στην πόλη μας. Ιδιαίτερα σημαντική θεωρώ την αποδοχή της πρότασής μου από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νίκο Βλαχάκο, να αναλάβει καθήκοντα αντιδημάρχου με ένα σημαντικό για την πόλη χαρτοφυλάκιο.

Θεωρώ τη συναίνεση και τη συνεργασία κομβικής σημασίας για να προχωρήσουμε μπροστά, αφού μόνο με ευρύτερες συναινέσεις μπορεί να κάνει η πόλη μας βήματα προόδου. Κοινός στόχος όλων μας είναι να εργαστούμε σκληρά με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Πειραιά και των κατοίκων. Θα ήθελα να ευχηθώ στους νέους αντιδημάρχους μια καλή και δημιουργική θητεία».