Quantcast

«Αυτόν τον κόσμο τον κάνουμε καλύτερο μαζί»

Σύμπραξη τριών εταιρειών για τη στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ολοκληρώθηκε η δωρεά των εταιρειών Teleperformance Greece, DIMAND και Barphone με την παράδοση 4 οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Οι τρεις εταιρείες δώρισαν συνολικά τέσσερα οχήματα SUVs, τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος, θέλοντας να ενισχύσουν με αυτόν τον τρόπο τις επιχειρησιακές του δυνατότητες σε αστικό και δασικό περιβάλλον και φυσικά τις προσπάθειες των πυροσβεστών που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή».

Σε μία χώρα, όπως η Ελλάδα, που έρχεται αντιμέτωπη κάθε χρόνο με τον εφιάλτη των πυρκαγιών, συνεργασίες όπως αυτή της Teleperformance Greece με τις DIMAND και Barphone μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο. #togetherforabetterfuture

Η Teleperformance Greece είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής «Digital Integrated Business Services» στην Ελλάδα. Με περισσότερες από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, αποτελεί σήμερα ένα από τα κορυφαία Multilingual Hubs στον κόσμο, υποστηρίζοντας πάνω από 140 Αγορές σε 42 γλώσσες και διαλέκτους και απασχολώντας πάνω από 12.000 εργαζόμενους που προέρχονται από 110 χώρες. Έχει εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά και προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων «One-Office» σε Customer Experience Services, Back-Office Services και Knowledge Services.

Η DIMAND είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στον χώρο της ανάπτυξης ακινήτων, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Από την αρχή της λειτουργίας της, το 2005, έχει ενσωματώσει τη φιλοσοφία των «πράσινων» κτηρίων στον πυρήνα της δραστηριότητάς της, δημιουργώντας μία νέα αγορά στο Real Estate, αποτελώντας πρότυπο διεθνώς.

Η Barphone, με εμπειρία 50 ετών στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, βοηθά τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή και να παρέχουν ξεχωριστές εμπειρίες τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τους τελικούς τους πελάτες.