Quantcast

Βαρύ πένθος στη Θεόπετρα της Καλαμπάκας - Για νεκροψία η σορός του 15χρονου που σκοτώθηκε από αεροβόλο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία μετά την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Θεόπετρα Καλαμπάκας, όπου ο 15χρονος Αλέξανδρος Καραμίτζιος έχασε τη ζωή του από αεροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, το παιδί, μέλος πολύτεκνης οικογένειας και γιος ιερέα, φέρεται να έπαιζε με δύο από τα έξι αδέρφια του, ηλικίας 3 και 17 ετών, όταν υπό άγνωστες συνθήκες χτυπήθηκε στο κεφάλι από αεροβόλο όπλο.

Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσει στη ζωή, δυστυχώς όμως το παιδί κατέληξε.

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης

Εικάζεται πως ο 15χρονος μπορεί να κατέληξε από ανακοπή καρδιάς και όχι από το σοβαρό τραύμα, καθώς υπέστη σοκ από το συμβάν, κάτι όμως που θα αποφανθεί η νεκροψία - νεκροτομή που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Η μέρα και η ώρα της κηδείας ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά, αφού αναμένεται η ιατροδικαστική έρευνα.

Όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε το παιδί, απασχολούν την Αστυνομία, με τις καταθέσεις να λαμβάνονται με την υποστήριξη ειδικών παιδοψυχολόγων.

Βαρύ πένθος στη Θεόπετρα

Η τραγική είδηση έπεσε σαν βόμβα στην μικρή κοινωνία της Θεόπετρας, με συγγενείς και φίλους να σπεύσουν στο σπίτι της χαροκαμένης οικογένειας, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν το κακό που χτύπησε το χωριό τους.