Quantcast

Βιασμός 12χρονης - Μίχος: «Κατέστρεψα τη ζωή αυτού του παιδιού»

Ο βασικός κατηγορούμενος για το βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, μίλησε μέσα από τη φυλακή.

Ο βασικός κατηγορούμενος και προφυλακισμένος για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό, Ηλίας Μίχος, μίλησε από τη φυλακή και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, αρνήθηκε όμως την μαστροπεία.

«Δεν μπορώ να αποδεχθώ τι έχω κάνει. Σκέφτομαι τι έχω κάνει και δεν μπορώ να πάρω ανάσα. Έχω καταστρέψει τη ζωή αυτού του παιδιού, έχω καταστρέψει τη ζωή της οικογένειάς μου. Ξέρω ότι θα μείνω στη φυλακή αλλά να μείνω για πράγματα που έχω κάνει όχι για ότι δεν έχω κάνει. Δεν είμαι μαστροπός» είπε ο Ηλίας Μίχος, σύμφωνα με το Star.  O συγκεκριμένος κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, για μαστροπεία, για πορνογραφία και για εμπορία ανθρώπων.

«Για τη μαστροπεία και την εμπορία ανθρώπων τα αρνείται κατηγορηματικά από την πρώτη στιγμή. Ομολογεί την κακοποίηση σεξουαλική του παιδιού και βεβαίως την πορνογραφία. Το μήνυμα που θέλει να στείλει είναι ότι θα καταδικαστώ για αυτά τα οποία έχω διαπράξει, για πράγματα για τα οποία κατηγορούμαι αδίκως οφείλει και η κοινωνία να αντιληφθεί ότι έχω το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου» είπε η δικηγόρος του Ηλία Μίχου, Μαρία Κουρτέση.