Quantcast

Βιασμός 12χρονης: Το προφίλ των συλληφθέντων – Oδηγήθηκαν στην ανακρίτρια - Έρευνες από τις Αρχές για τον εντοπισμο άλλων δύο

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκαν λίγο πριν από τις 12, οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Από τους δύο συλληφθέντες, ο 35χρονος από τον Κορυδαλλό δηλώνει εισοδηματίας, ενώ ο 39χρονος από το Χαλάνδρι, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, συνοδός ασφαλείας σε μεγάλη εταιρεία security. 

Μάλιστα, ο 39χρονος, πατέρας 9χρονου παιδιού, είχε εμφανιστεί στην Αστυνομία και είχε δηλώσει ότι συνομιλούσε με την ανήλικη αλλά δεν είχε βρεθεί μαζί της. Ωστόσο, το παιδί στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ανέφερε ότι  τον αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές.

Όσον αφορά στα άλλα δύο άτομα που καταζητούνται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχαν εμφανιστεί  στην Ασφάλεια, λέγοντας ότι συμμετείχαν και αυτοί στο Blinchat και ίσως να είχαν συνομιλήσει με την 12χρονη, ωστόσο, το παιδί τους αναγνώρισε από φωτογραφίες ως βιαστές. 

Η ΕΛ.ΑΣ, πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του ενός, καθώς έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη του, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο δεύτερος  είναι σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες της 3-11-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 2 ημεδαποί, 35 και 39 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι απέκτησαν επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκαν μαζί της, ο 35χρονος τουλάχιστον (3) φορές και ο 39χρονος (1) φορά και προέβησαν στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Σε έρευνες που έγιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

στην οικία του 35χρονου:

- 3 laptop

- tablet

- 2 κινητά τηλέφωνα

στην οικία του 39χρονου:

- πιστόλι και 42 φυσίγγια

- tablet

- κινητό τηλέφωνο και κάρτα μνήμης

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.