Quantcast

Βιασμός 15χρονης στα Σεπόλια: Τα μηνύματα σοκ του 54χρονου στη μαθήτρια - Πώς την παγίδευσε

Σοκάρει η νέα υπόθεση βιασμού με θύμα μια ανήλικη μαθήτρια και θύτη έναν 54χρονο. Η άτυχη κοπέλα τον γνώρισε στα social media, έκανε το λάθος να τον εμπιστευτεί και αυτός την οδήγησε σε ένα υπόγειο στα Σεπόλια όπου τη βίασε.

Ο 54χρονος άνδρας, ναυτικός στο επάγγελμα και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, συνελήφθη στην Κυλλήνη με την κατηγορία του βιασμού μιας ανήλικης μαθήτριας. 

Στην κατοχή του βρέθηκε και δεύτερο κινητό που περιείχε πορνογραφικό υλικό ανήλικων αγοριών και κοριτσιών. Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για βιασμό ανηλίκου, αρπαγή και πορνογραφία ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος προσέγγισε την 15χρονη στα social media μέσω της εφαρμογής Snapchat, ενώ την πολιορκούσε επί δύο μήνες, όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς η μητέρα της. Μάλιστα, τη «βομβάρδιζε» με μηνύματα ώστε να τον εμπιστευτεί μέχρι που της ζήτησε συνάντηση. 

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στις 12:30 της 3ης Μαρτίου ο 54χρονος πήγε έξω από το σχολείο της ανήλικης στον Κολωνό και την ανάγκασε να μπει στο αμάξι του. Το κορίτσι δεν μπορούσε να βγει γιατί ήταν κλειδωμένες οι πόρτες. 

Κατόπιν, ο 54χρονος οδήγησε την ανήλικη σε ένα ημιυπόγειο στην περιοχή των Σεπολίων όπου και τη βίασε. Οι καθηγητές, βλέποντας την 15χρονη σε άθλια κατάσταση, κατάφεραν να την κάνουν να μιλήσει. Ενημερώθηκε η μητέρα της και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

 

«Προσπάθησα να αμυνθώ, τον κλώτσησα...»

«Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο εμφανίστηκε μπροστά μου με ένα αμάξι χρώματος θαλασσί. Με τράβηξε με τη βία στο αυτοκίνητο του, με πήγε χωρίς την θέληση μου σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στα Σεπόλια, όπου με ακινητοποίησε και με βίασε. Προσπάθησα να αμυνθώ, τον κλώτσησα και τότε κατάφερα να φύγω από το διαμέρισμα» είπε το κορίτσι, σύμφωνα με το Star. 

«Όλον αυτόν τον καιρό που μιλούσαμε, μου είχε αναφέρει ότι δουλεύει στην Κυλλήνη, ότι είναι 52 ετών και έχει ένα παιδί. Ο Γ.Μ., με όνομα χρήστη ‘Instagram’ Ang…, μου έδειξε δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας και μου είπε ότι είναι αστυνομικός. Είναι και ο ‘ΤΑΣΟΣ’. Μου έλεγαν ‘σε αγαπάει και έχει κάνει απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας σου’ και με απειλούσαν ότι θα είμαι υπεύθυνη για ό,τι πάθει αυτός», ανέφερε η ανήλικη στις Αρχές, σύμφωνα με το Mega. 

«Θα μ’ αγαπάς για μια ζωή λατρεία μου»

«Η κόρη μου δέχτηκε στη διαδικτυακή εφαρμογή “snapchat” ένα αίτημα από κάποιον που είχε όνομα προφίλ “ΆΓΓΕΛΟΣ Χ”. Το αποδέχτηκε και από τότε επικοινωνούσε μαζί της σε καθημερινή βάση. Από ένα σημείο και μετά, τα μηνύματα αφορούσαν σε ερωτικό περιεχόμενο και περιελάμβαναν φράσεις όπως "θα μ’ αγαπάς για μια ζωή λατρεία μου", ενώ συχνά κατηύθυνε τη συζήτηση και στο σεξουαλικό κομμάτι» είπε η μητέρα της κοπέλας.