Quantcast

Bίκυ Σταμάτη: Οι θυρίδες στο εξωτερικό και τα στοιχεία στο αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου- Βίντεο

Ένα «θρίλερ» με θυρίδες σε τράπεζα του εξωτερικού, στις οποίες ενδέχεται να υπάρχουν ποσά για τα οποία καταδικάστηκε και φυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταμάτη είναι έτοιμη να παραδώσει τα στοιχεία που έχει εντοπίσει στις ελληνικές Αρχές, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο την ηθική της αποκατάσταση.

Το περιεχόμενο και οι δικαιούχοι του, όταν αυτοί αποκαλυφθούν μετά από σχετική έρευνα, ίσως λύσουν το μεγάλο μυστήριο με τα χρήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ και για τα οποία φυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος αλλά και η ίδια. 

Η Βίκυ Σταμάτη μέσω νομικών ενεργειών θα ζητήσει να διερευνηθεί ποιοι είναι οι δικαιούχοι των θυρίδων αυτών και ποιο είναι το περιεχόμενό τους. 

«Μέσα στα χαρτιά ανακαλύφθηκαν κάποιοι αριθμοί, είναι αυτοί, καταλαβαίνετε δεν μπορώ να σας τους δείξω, οι οποίοι αντιστοιχούν σε τραπεζικές θυρίδες του εξωτερικού», ανέφερε ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, στον ΑΝΤ1. «Το επόμενο βήμα είναι μια προσπάθεια να ανακαλύψουμε σε ποιον ανήκουν», σημείωσε κατόπιν. 

Από την πλευρά της, η Βίκυ Σταμάτη, μέσω γραπτής της δήλωσης, αναφέρει τα εξής: «Δεν έχω και δεν θα μπορούσα να έχω ή να προσδοκώ οφέλη από τις ενέργειές μου. Οδηγός και επιθυμία μου είναι μόνο η ηθική δικαίωση και η αποκατάσταση του ονόματός μου και του ονόματος του παιδιού μου.» δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια μέσω του ρεπορτάζ που αποκάλυψε ο ANT1. 

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ: