Quantcast

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που σκοτώθηκε ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της προσπέρασης που έκανε με τη μοτοσικλέτα του ο 66χρονος Κωνσταντίνος Χαραυγής, Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα από τη στιγμή που σημειώθηκε το φονικό τροχαίο το μεσημέρι της Κυριακής στο Λαγονήσι, με τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ να χάνει τη ζωή του.

Ο 66χρονος Κωνσταντίνος Χρυσαγής χτύπησε με όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα και έχασε τη ζωή του.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο φαίνεται η μπλε μηχανή να περνάει ανάμεσα από τους θάμνους.

Στο τελείωμα του βίντεο φαίνεται ένα άσπρο όχημα τύπου βαν, ενώ όταν περάσει μετά από λίγο πάνω από τον θάμνο, είναι η στιγμή που φαίνεται ένα σώμα να πετάγεται.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Δείτε το βίντεο του Mega:

Πώς έγινε το δυστύχημα

Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. Πρόκειται για ένα σημείο που είναι ευθεία.

Την προανάκριση έχουν αναλάβει τα έμπειρα στελέχη της Τροχαίας νοτιοανατολικής Αττικής.

Οι δύο οδηγοί των εμπλεκόμενων οχημάτων συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όπως προβλέπεται, αφέθηκαν όμως ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα, καθώς δεν φαίνεται να προκύπτουν ευθύνες σε βάρος τους.

Οι αστυνομικοί έλαβαν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες που βεβαίωσαν πως κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα.

Δείτε φωτογραφίες του irafina.gr: 

 
 
 

 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ - Ελεύθεροι οι δύο οδηγοί του τροχαίου

νακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΑΣ σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου με τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ να χάνει τη ζωή του όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι δύο εμπλεκόμενοι οδηγοί στο τροχαίο αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Την Κυριακή το μεσημέρι 26/03/2023, επί της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό οδηγού δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, και συγκρούσθηκε διαδοχικά με διερχόμενα οχήματα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α΄Τ.Τ. Νοτιοανατολικής Αττικής, το οποίο -μεταξύ άλλων- προέβη άμεσα στην παραγγελία νεκροψίας – νεκροτομής για τον θανόντα και στη λήψη αίματος από δύο εμπλεκόμενους στο τροχαίο οδηγούς, προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών.

Σημειώνεται ότι, οι δύο εμπλεκόμενοι οδηγοί μετά την προβλεπόμενη διαδικασία, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου διεξάγεται ενδελεχής έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.