Quantcast

Βίντεο ντοκουμέντο: Σκηνές άγριας βίας από τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο Μετρό

Νέο βίντεο ντοκουμέντο  με τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό στο σταθμό της Ομόνοιας, αποκαλύπτει καρέ – καρέ την επίθεση, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Στο βίντεο που προέβαλλε το κεντρικό δελτίο του Open TV εμφανίζονται οι δράστες και όλο το σκηνικό της επίθεσης που έγινε στον σταθμάρχη στην αποβάθρα.

Η μητέρα των δύο ανήλικων που κατηγορούνται για τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για το περιστατικό, λέγοντας πως τα παιδιά της προκλήθηκαν.

Όπως σημείωσε η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, ο σταθμάρχης χειροδίκησε στο μεγαλύτερο παιδί, ενώ τους εξύβρισε και τους έκανε bullying.

«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή τα πίστεψα σ’ αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω» σημείωσε η μητέρα των δύο παιδιών, προσθέτοντας: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια» είπε μιλώντας στο Mega.

«Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι» πρόσθεσε.

«Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης» τόνισε η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, προσθέτοντας πως η οικογένεια θα στηρίξει τα δύο παιδιά. «Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια» κατέληξε.