Quantcast

Βιτριόλι: Τα μηνύματα της 36χρονης σε δύο άτομα πριν από την επίθεση - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της 36χρονης.

Σύμφωνα με το STAR, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κατηγορουμένης οδήγησε γρήγορα τις αρχές σε δύο κινητά τηλέφωνα. Ενός άνδρα, τον οποίο είχε καταχωρήσει η κατηγορούμενη με το αρχικό Ν. και δύο θαυμαστικά και μίας γυναίκας με το αρχικό Μ.

Τα μηνύματα που έστελνε η 36χρονη στον άνδρα έβαλαν σε υποψίες τους αστυνομικούς, για τον ρόλο του που είχε στην υπόθεση με το βιτριόλι. 

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε τους διαλόγους, πριν από την επίθεση.

Το πρώτο μήνυμα εστάλη στις 4 Απριλίου 2019 και ενώ η 36χρονη αναζητούσε τρόπο να τοποθετήσει tracker παρακολούθησης στο όχημα της Ιωάννας.

Η 36χρονη έστειλε στον Ν. στις 4/4/2019 στις 10:40:02 π.μ.: «Καλημέρα Ν. τι κάνεις; Να σε ρωτήσω, παίζει να βρήκες αυτόν που μου έλεγες;».

Στις 23/042019 στις 1:27:39 μ.μ. του έστειλε ξανά: «Έλα ρε Ν., Ε. εδώ! Θέλω να βρεθούμε νωρίτερα καθότι θέλω να μου βρεις κάτι που δεν μπορώ να πάω εγώ να το πάρω».

Στις 13/07/2019 στις 4:37:38 μ.μ.: «Θέλω έναν άνθρωπο για τη Βουλιαγμένη, για να τσεκάρει και θέλω να είμαι και εγώ. Παίζει να έχεις κανέναν τώρα; Απάντησέ μου να ξέρω».

Ο άνδρας που λαμβάνει τα μηνύματα, δεν απαντά ποτέ γραπτώς. Κάθε φορά που εκείνη τον χρειαζόταν, την καλούσε στο τηλέφωνο.

Στις 12 Απριλίου του 2019 του έστειλε άλλο ένα μήνυμα, στο οποίο έγραφε: «Έλα ρε συ καλησπέρα . Είμαι η φίλη της Μ. τον βρήκες αυτόν;». Με τη Μ. μιλούσε μόνο με viber. Την ημέρα της επίθεσης, η 36χρονη έκανε 14 κλήσεις  στον άντρα και οκτώ στη γυναίκα.