Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Άρη Σερβετάλη: «Απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά»

Άκρως αντιεπαγγελματική χαρακτήρισε τη συμπεριφορά που έδειξε ο Αρης Σερβετάλης, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τον «Ρινόκερο» γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

«Θεωρώ ότι η αποχώρησή του είναι απαράδεκτη. Ζούμε επικίνδυνους καιρούς συν ότι ζούμε οικονομικά δύσκολους καιρούς. Δεν μπορείς να παρατάς μια παράσταση, κάποιους ηθοποιούς να τους αφήνεις χωρίς δουλειά και έναν εργοδότη που θα πληρώσει γιατί, όπως ξέρετε πολύ καλά, υπάρχουν τα τριμηνιαία και τα εξαμηνιαία συμβόλαια και χωρίς έσοδα ένας εργοδότης θα συνεχίσει να πληρώνει κάποιους ηθοποιούς», ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, μιλώντας στο Πρωινό του ANT1.

«Κι όλα αυτά γιατί απλά δεν θέλεις να εμβολιαστείς. Για μένα είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά και εντελώς αντιεπαγγελματική. Όταν ηγείσαι ενός θιάσου πρέπει να ηγείσαι πραγματικά κι όχι να φέρεσαι εγωιστικά και να κάνεις μόνο αυτό που περνάει μέσα από το κεφάλι σου ή μέσα από αυτό που θέλεις εσύ να κάνεις. Αλλιώς θα κλείναμε όλοι τα θέατρά μας, σε μια μέρα αδιαθεσίας θα λέγαμε “δεν είμαι καλά, να φύγει το κοινό, φύγετε οι ηθοποιοί, δεν μου αρέσει αυτό που κάνω, το σταματάω” ή οτιδήποτε», τόνισε.