Quantcast

Βόλος: Επτά κατηγορίες αντιμετωπίζει ο 47χρονος που φέρεται να χτύπησε γυναίκες στο λιμάνι

Ο δράστης μάλωνε με τη σύζυγό του για προσωπικές διαφορές και εκτός της συζύγου του, ο δράστης χτύπησε άλλες δύο γυναίκες που πήγαν να βοηθήσουν το θύμα!

Επτά κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας 47χρονος από την Κόρινθο, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη στο πάρκινγκ του λιμανιού του Βόλου για σωματικές βλάβες κατά δύο γυναικών και βία κατά της συζύγου του.

Ο δράστης μάλωνε με τη σύζυγό του για προσωπικές διαφορές και εκτός της συζύγου του, ο δράστης χτύπησε άλλες δύο γυναίκες που πήγαν να βοηθήσουν το θύμα!

Ο κατηγορούμενος κρατήθηκε το Σαββατοκύριακο στο κρατητήριο του Λιμεναρχείου Βόλου και χθες οδηγήθηκε στα Δικαστήρια, ωστόσο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να δικαστεί αύριο Τετάρτη και μέχρι τότε αφέθηκε ελεύθερος, μετά και κατάθεση της συζύγου του ότι δεν την κακοποιεί, δεν νιώθει φόβο για τον κατηγορούμενο και επιθυμεί να επιστρέψει στο σπίτι.

Ο άνδρας κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, παράνομη βία και απειλή σε βάρος της συζύγου του, επικίνδυνη οδήγηση εντός του χώρου στάθμευσης, οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, εξύβριση και απειλή κατά συρροή, κατηγορίες που ο ίδιος αρνείται.

Ο 47χρονος εμφανίστηκε στο Δικαστήριο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και το ανήλικο αγόρι τους, όπως και οι δύο παθούσες, που κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του διότι τις χτύπησε προκαλώντας τους εκδορές και μώλωπες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Μάλιστα η μια από τις παθούσες φορούσε κολάρο στον λαιμό.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του και ως αιτιολογία για να αφεθεί ελεύθερος είπε ότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι μεγάλες, λόγω του ότι είναι ιδιοκτήτης φυσιοθεραπευτηρίου στην Κόρινθο, όπου διαμένει μόνιμα με τη σύζυγο και το παιδί τους.

Η σύζυγος που κατηγορούμενου, ρωτήθηκε από την πρόεδρο του Δικαστηρίου για τη σχέση τους και είπε ότι είναι φυσιολογική, ο σύζυγός της δεν της δημιουργεί φόβο, δεν την κακοποιεί, ενώ για το βράδυ του Σαββάτου είπε ότι ανέβηκαν οι τόνοι και δεν την έβρισε, ούτε τη χτύπησε.

Τελικά το Δικαστήριο αποφάσισε να αρθεί η κράτηση του 47χρονου μέχρι τη δίκη, με τον όρο να μην έρθει σε επαφή με τις δύο παθούσες.

ΠΗΓΗ: magnesianews