Βόλος: Στον Εισαγγελέα 35χρονος για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βλάβης, απειλής και εξύβρισης αντιμετωπίζει ένας 35χρονος από την Αλβανία που κατηγορείται ότι χτύπησε τη γυναίκα και την ανήλικη κόρη του, που προσπάθησε να προστατέψει τη μητέρα της.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί την Τετάρτη.

Ο εισαγγελέας πρότεινε να διατηρηθεί η κράτησή του, αλλά το Δικαστήριο αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος, με τον όρο ότι δεν θα προσεγγίζει το σπίτι που μένει η οικογένειά του. Ο συνήγορος του δράστη, επίσης ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος, διότι υποβάλλεται σε αγωγή και δεν πήρε τα φάρμακά του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο αλλοδαπός στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με την 38χρονη επίσης αλλοδαπή γυναίκα του και την 14χρονη κόρη τους, την έβρισε, της είπε ότι θα σκοτώσει την ίδια και τα παιδιά τους και άρχισε να τη χτυπάει στο κεφάλι με ένα μεγάλο κερί.

Τότε η ανήλικη κόρη του μπήκε μπροστά τους για να προστατέψει τη μητέρα της και ο δράστης άρχισε να τη χτυπάει με γροθιές στο κεφάλι και στον αυχένα. Η γυναίκα δήλωσε στην Αστυνομία ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη του συζύγου της, γιατί θα έχει περισσότερα προβλήματα.