Quantcast

Βόλος: Θρίλερ με τον θάνατο 51χρονου - Απεβίωσε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος 51χρονου οικοδόμου από τα Κάτω Λεχώνια, στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Ο άτυχος άνδρας απεβίωσε περίπου μία ώρα μετά την εισαγωγή του στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να φανούν τα αίτια του θανάτου του.

Η οικογένειά του 51χρονου Κ.Π. αρνείται ότι τα αιτία θανάτου ήταν παθολογικά. Υποστηρίζουν ότι κατά την παραμονή του στα Επείγοντα έπεσε από φορείο, χτύπησε στον αυχένα και κατέληξε.

Ωστόσο, πληροφορίες από νοσοκομειακούς κύκλους αναφέρουν ότι ο 51χρονος έχασε τις αισθήσεις του και βρισκόταν ήδη σε χαμηλό επίπεδο συνείδησης, όταν έπεσε από το φορείο κατά τη διενέργεια εξετάσεων, καθώς αντιμετώπιζε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Απάντηση στο θρίλερ της οικογένειας αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση, που παρήγγειλε να διενεργηθεί το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπως συμβαίνει σε όλες τις ανάλογές περιπτώσεις.

Η νεκροψία θα διενεργηθεί πιθανότατα την Δευτέρα, 22/11. Η σύζυγος του 51χρονου πρόκειται να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία και να εξηγήσεις τι συνέβη κατά την άποψή της, ενώ, σύμφωνα με τοπικά μέσα, σκοπεύει να ασκήσει και μήνυση κατά παντός υπεύθυνου.

Πληροφορίες από: taxydromos.gr