Quantcast

Δεν προλάβατε προσφορές Black Friday; Με τη Cyber Monday έχετε δεύτερη ευκαιρία!

Η Μαύρη Παρασκευή είναι μία μέρα που παραδοσιακά απαιτεί να βρίσκεστε στο κατάστημα για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές. 

Αυτό δεν εφικτό για όλους βέβαια, με αποτέλεσμα πολλές προσφορές να περάσουν χωρίς να τις προλάβετε. Με την άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, όμως, οι online αγορές έχουν τη CyberMonday, μία δική τους Black Friday που συμβαίνει τρεις μέρες αργότερα. Αν είστε και εσείς από αυτούς που δεν πρόλαβαν να ψωνίσουν την Παρασκευή, ανακαλύψαμε μερικές Cyber Monday προσφορές που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τη Black Friday.

Το πρώτο προϊόν που μας κίνησε το ενδιαφέρον είναι το Mate 20 Pro της Huawei. Το smartphone της Huawei παραμένει μία από τις δυνατότερες προτάσεις της αγοράς, καθώς διαθέτει κορυφαία τριπλή κάμερα, μεγάλη AMOLED οθόνη και μπαταρία που θα αντέξει ακόμα και στη πιο απαιτητική χρήση. Αυτό που μας άρεσε περισσότερο από όλα, όμως, είναι η τιμή του. To Mate 20 Pro θα το βρείτε σήμερα με έκπτωση 44% στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Public.

Μαζί με το smartphone σας μπορείτε να συνδυάσετε και καινούργια True Wireless ακουστικά. Με τα SBS TWIN Hop ξεχνάτε τα καλώδια μια και καλή. Η ενσωματωμένη θήκη φόρτισης εξασφαλίζει επέκταση της αυτονομίας τους για να μην ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία όταν τα χρειαστείτε. Λόγω της Cyber Monday τα ακουστικά της SBS είναι οικονομικότερα κατά 57% και μπορείτε να τα αποκτήσετε με μόλις 30€.

Κάνοντας τη βόλτα μας στο online κατάστημα του Public δεν θα μπορούσαμε να μην εξερευνήσουμε και το Marketplace. Το Public Marketplace είναι μία πλατφόρμα με δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα, στα οποία θα βρείτε προϊόντα από πολλές διαφορετικές κατηγορίες. Τα καταστήματα του Marketplace δεν θα μπορούσαν να μην συμμετέχουν και αυτά στη Cyber Monday με τις δικές τους πολύ δυνατές προσφορές.

Η πρώτη που ξεχωρίσαμε είναι η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Pro 600 Floss Action 3D. Η τιμή της είναι σήμερα οικονομικότερη από έναν καθαρισμό στον οδοντίατρο, οπότε, αξίζει σίγουρα να την αποκτήσετε και να εξασφαλίσετε ανώτερη στοματική υγιεινή. Μία ακόμα Cyber Monday προσφορά που εντοπίσαμε αφορά τις βαλίτσες καμπίνας της Delsey. Ακόμα και αν δεν πετάτε συχνά, χρειάζεστε μία ποιοτική βαλίτσα για τα ταξίδια σας.

Αυτά τα δύο προϊόντα τράβηξαν τη δική μας προσοχή, αλλά, στη Cyber Monday θα βρείτε εκατοντάδες ακόμα προϊόντα σε έκπτωση στο Marketplace του Public. Χαρακτηριστικά να πούμε πως οι προσφορές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ αγγίζουν το 85%. Μεγάλες εκπτώσεις, έως και 80%, θα συναντήσετε στα είδη σπιτιού, ενώ, οι τιμές σε είδη προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς είναι έως και 70% χαμηλότερες. Στο Marketplace θα βρείτε ακόμα: βρεφικά είδη με έως και 72% έκπτωση και προϊόντα sport & fitness έως -78%. Τέλος, σε βαλίτσες και είδη ταξιδιού οι Cyber Monday προσφορές φτάνουν μέχρι και το -60%.