Quantcast

«Δεν θέλω να μπω φυλακή...»: Τι λέει η 25χρονη που μαχαίρωσε την 27χρονη στη Θεσσαλονίκη - Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

«Δεν το ήθελε, είμαι σίγουρος ότι δεν το ήθελε. Αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω», τόνισε ο αδελφός της κατηγορούμενης.

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε η εισαγγελέας στην 25χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης μαχαίρωσε μια 27χρονη ομοεθνή της λόγω ερωτικής αντιζηλίας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday.gr.

Η 25χρονη κατηγορείται, επίσης, για οπλοφορία και οπλοχρησία. Σήμερα Τετάρτη, η 25χρονη οδηγήθηκε ενώπιον της 2ης ανακρίτριας, όπου έλαβε τη σχετική προθεσμία για να απολογηθεί .

«Η αδελφή μου έχει μετανιώσει»

«Η αδελφή μου κάνει εδώ και έξι χρόνια για αυτή την κοπέλα υπομονή. Τον αγαπούσε πάρα πολύ, έδινε και τη ζωή της, έκανε τα πάντα γι’ αυτόν κι αυτός ζούσε και με τις δυο γυναίκες. Η αδελφή μου έχει μετανιώσει από εκείνη την ώρα… Μου λέει “αδελφέ μου κάνε κάτι σε παρακαλώ να μην μπω φυλακή”. Δεν το ήθελε, είμαι σίγουρος ότι δεν το ήθελε. Αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω», τόνισε ο αδελφός της κατηγορούμενης.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της, η 25χρονη δήλωσε μετανιωμένη και υποστήριξε πως δεν υπήρχε πρόθεση για να σκοτώσει την 27χρονη,  ήτανε πάνω στο θυμό και για να την απειλήσει να αφήσει τον άντρας της.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 19:00, το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, όταν το θύμα με καταγωγή από την Αλβανία, περπατούσε προς την οικία της. Τότε η 25χρονη, η οποία την ακολούθησε, της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι και την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, το θύμα κατέφυγε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της που βρίσκεται σε παράπλευρη οδό, ενώ η 25χρονη, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, εντοπίστηκε στο σημείο από τους αστυνομικούς, στους οποίους και ομολόγησε την πράξη της, ενώ βρέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε όταν επιτέθηκε στο θύμα.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.