Quantcast

Δικηγόρος ανήλικης: Είναι ένα μικρό κορίτσι που βίωσε μια χρόνια κακοποιητική συμπεριφορά - ΒΙΝΤΕΟ

Η δικηγόρος του κοριτσιού που κατήγγειλε τον βιασμό, Γιάννα Παναγοπούλου μιλώντας στον ALPHA, τόνισε:

«Καταλαβαίνετε ότι είναι ένα παιδί που βίωσε μια χρόνια κακοποιητική συμπεριφορά. Όλα αυτά έχουν καταγγελθεί ενώπιον των Αρχών και στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ανηλίκων, όπου προσέφυγε η ανήλικη με την οικογένειά της.  Είναι ένα παιδί που έχει βιώσει τόσο τραυματικές εμπειρίες, μια ψυχή που έχει τραυματιστεί ανεπανόρθωτα».

Η κα Παναγοπούλου υποστήριξε ότι «η οικογένεια της ανήλικης έχει έντονο το θρησκευτικό αίσθημα, είναι πολύ κοντά στην εκκλησία, εμπιστευόταν τον συγκεκριμένο ιερέα για την κατήχηση, ενώ εκείνος την προσέγγιζε μέσω της εξομολόγησης».

Σύμφωνα με την ίδια, «η συμπεριφορά του ήταν τέτοια ώστε να δεσμεύει υπέρμετρα το παιδί, ώστε να σιωπά και να μην εξωτερικεύει όλα όσα βίωνε. Μαζί με την άσκηση σωματικής βίας και τον βιασμό είχε και τον τρόπο να πείθει και να φοβίζει το παιδί για να μην εξωτερικεύει όσα βίωνε».

Όπως είπε η δικηγόρος, «εμείς θα δηλώσουμε τις επόμενες ημέρες παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για λογαριασμό της ανήλικης και της οικογένειάς της, θα επισκεφτώ τον κ. ανακριτή. Υπάρχει μια μεγάλη έρευνα και δικογραφία τεκμηριωμένη. Θα ζητήσουμε πληθώρα ανακριτικών πράξεων για να υποστηριχθεί η κατηγορία εναντίον του ιερέα».