Quantcast

Δικηγόρος κοσμηματοπώλη: Eνδεχομένως να παρασύρθηκε από ενέργειες τρίτων

Για «δικαίωση» έκανε λόγο ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε ότι βάσει της απόφασης της Δικαιοσύνης, αποδεικνύεται ότι ο εντολέας του δεν έχει συμβάλει σε αυτό το αποτέλεσμα», αναφερόμενος στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο 73χρονος «δεν το φανταζόταν ποτέ» ότι μπορεί να βρεθεί σε μία τέτοια κατάσταση, πως στοχοποιήθηκε, ενώ ανέφερε ότι «σκέφτεται αν θα ανοίξει ξανά το μαγαζί».

Κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ζακ Κωστόπουλου να βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, ο δικηγόρος σημείωσε πως «η κατάσταση αμόκ είναι ένα στοιχείο που επιδεινώνει την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο εντολέας μου». Και διερωτήθηκε «τι περιμένουμε από έναν άνθρωπο που έχει πάθει ζημιά στην περιουσία του;», ενώ για πρώτη φορά είπε πως ο πελάτης του «ενδεχομένως από ενέργειες τρίτων να παρασυρθεί». Τέλος, ο Χ. Αναγνωστόπουλος υπογράμμισε ότι «στη μέχρι τώρα πορεία της ιατροδικαστικής εξέτασης έχει αποκλειστεί ο θάνατος να επήλθε από τις εκδορές και τα τραύματα που έφερε».