Quantcast

Δήμητρα Πισπιρίγκου στον ΑΝΤ1: Είμαι απόλυτα σίγουρη για την αθωότητα της Ρούλας- Βίντεο

Η αδερφή της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών αδερφών στην Πάτρα, καθώς και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης ανιψιάς της Τζωρτζίνας, αδερφή της.

Η κ. Πισπιρίγκου επιμένοντας σταθερή στην υπερασπιστική γραμμή της αδερφή της, που τη θέλει να μην φέρει καμία ευθύνη για τον θάνατο του παιδιού της, υποστήριξε ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας, επήλθε από ιατρικό λάθος.

Έρωτηθείσα από τον Νίκο Χατζηνικολάου για τον θάνατο της Μαλένας, η οποία «έφυγε» ενώ βρισκόταν και η ίδια στο σπίτι, η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστήριξε: «θα το είχα καταλάβει αν είχε κάνει κάποιος κακό στο παιδί. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το έβλαψε κάποιος».

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας, αν ο θάνατος των τριών παιδιών της οικογένειας μπορεί να είναι τυχαίος ή αν την προβληματίζει η «σύμπτωση», η κ. Πισπιρίγκου ανέφερε «δεν με προβληματίζει, με στενοχωρεί, με πεθαίνει».

Σχετικά με τη στάση του πατέρα των τριών κοριτσιών, Μάνου Δασκαλάκη, τόνισε ότι η συμπεριφορά και η στάση του στα γεγονότα την «απογοητεύει» αλλά ο Μάνος δεν θα κριθεί από την ίδια.

Όσον αφορά την εμπλοκή της Ρούλας στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε ότι «όπως τα παρουσιάζουν θέλουνε να βγάλουν τη Ρούλα ένα τέρας, σε λίγο θα μας βγάλουν ότι έχει σκοτώσει και τη μισή Πάτρα». Παράλληλα ανέφερε ότι η ίδια δεν τη γνώριζε. «Τη γυναίκα δεν την είχα δει ποτέ. Είχε δώσει πληρεξούσιο στον Μάνο, του είχε αδυναμία, είχαν καλές σχέσεις και με τη Ρούλα» ανέφερε, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Μάνος και η Ρούλα δεν κληρονήμησαν κανένα περιουσικό στοιχείο μετά τον θάνατό της και ότι «το μόνο που θα μπορούσαν να πάρουν τα παιδιά από την περιουσία ήταν χρέη».

Τέλος, η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστήριξε σθεναρά ότι η αδερφή της είναι αθώα. «Είμαι 1000% σίγουρη για την αθωωότητα της Ρούλας. Είμαι απόλυτα σίγουρη, ειδικά μετά την ανάγνωση της δικογραφίας». Όπως είπε, προσπαθούν «με νύχια και με δόντια» να αποδείξουν ότι δεν ισχύει το κατηγορητήριο.

Ανέφερε επίσης ότι με την αδερφή της μιλούν καθημερινά στο τηλέφωνο και ότι η Ρούλα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δείτε εδώ όσα είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου: