Quantcast

Δημήτρης Κολοβέτσιος: «Το μυαλό μου πήγε στο χειρότερο» - Πώς βίωσε ο ποδοσφαιριστής τον φονικό σεισμό στην Τουρκία - Βίντεο

Ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο διαμέρισμά του στην Καισάρεια την στιγμή του σεισμού.

«Οι στιγμές ήταν τρομακτικές για εμένα. Ήταν 4.30 το ξημέρωμα, κοιμόμασταν όλοι. Μόλις άνοιξα τα μάτια μου νόμιζα πως επρόκειτο για ληστεία γιατί ακούγοταν μέσα τα ντουλάπια και τα τζάμια. Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός. Όταν σηκώθηκα από το κρεβάτι κατάλαβα ότι πρόκειται για έναν πολύ ισχυρό σεισμό» είπε αρχικά ο Έλληνας ποδοσφαιριστής της Κάιζερ Σπορ μιλώντας στον ANT1 για τo φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία τα ξημερώματα της Δευτέρας.

«Πάλεψα στα πρώτα δευτερόλεπτα να κρατήσω την ισορροπία μου γιατί είμαι στον 14ο όροφο και το κτίριο παλλόταν. Ανησύχησα γιατί ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια και ήταν έντονος. Το μυαλό μου πήγε στο χειρότερο. Εκείνη τη στιγμή προσπάθησα να αντιδράσω, να καθίσω κάτω από το περβάζι της πόρτας υπομονετικά περιμένοντας να τελειώσει ο σεισμός έτσι ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να βάλω κάτι και να αποχωρήσω» ανέφερε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Δείτε το βίντεο: