Quantcast

Δήμος Μαρκοπούλου: Ενισχύθηκε ο μηχανοκίνητος στόλος ενόψει αντιπυρικής περιόδου

Η δημοτική Αρχή παρέλαβε οκτώ νέα οχήματα και πιο συγκεκριμένα, πέντε επιβατικά, δύο οχήματα τύπου 4x2 κι ένα όχημα τύπου 4x4.

«Πάνοπλος» και σε πλήρη ετοιμότητα θέλει να βρίσκεται ο Δήμος Μαρκόπουλου ενόψει του καλοκαιριού και της αντιπυρικής περιόδου, που ξεκινά σε λίγες ημέρες. Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε στην ενίσχυση του μηχανοκίνητου στόλου του, ώστε να ενισχυθούν και οι Υπηρεσίες του. Η δημοτική Αρχή παρέλαβε οκτώ νέα οχήματα και πιο συγκεκριμένα, πέντε επιβατικά, δύο οχήματα τύπου 4x2 κι ένα όχημα τύπου 4x4.

Το έργο αυτής της προμήθειας οχημάτων, είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», προϋπολογισμού 204.984,40 ευρώ. Με τα 8 οχήματα που παρελήφθησαν, ο Δήμος Μαρκοπούλου πετυχαίνει να ενισχύσει οριζόντια πολλαπλούς τομείς, ανάμεσά τους αυτούς της καθαριότητας, αλλά και της Πολιτικής Προστασίας, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί άμεσα και αυτόνομα σε ακόμη περισσότερες ανάγκες της πόλης και των δημοτών του. Και αυτό συμβαίνει λίγο πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου και του καλοκαιριού, όπου λόγω της ραγδαίας αύξησης των επισκεπτών, παραθεριστών και εποχιακών κατοίκων, κορυφώνεται ο όγκος της απαιτούμενης ανταπόκρισης των δημοτικών Υπηρεσιών.

Με ανακοίνωσή της η δημοτική Αρχή ευχαρίστησε την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών «για τη στενή συνεργασία και υποστήριξη σε σημαντικά θέματα του Δήμου».