Quantcast

Διοικητική έρευνα για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που σπάει τζάμια - ΒΙΝΤΕΟ

Διοικητική έρευνα διατάχθηκε για τον αστυνομικό, ο οποίος στα χθεσινά επεισόδια στη Νομική και τα Εξάρχεια φαίνεται σε βίντεο να σπάει τις τζαμαρίες καταστήματος όπου έχουν βρει καταφύγιο διαδηλωτές και να τραυματίζει με τα τζάμια στα χέρια μια κοπέλα, ουρλιάζοντας «είμαι τρελός».

Όπως διαφαίνεται στο επίμαχο βίντεο ο Αστυνομικός ουδεμία διάθεση σύλληψης έχει αλλά διάθεση να κακοποιήσει όσους είχαν βρει καταφύγιο στο κατάστημα που προκάλεσε τις ζημιές.

Αυτό διαφαίνεται καθώς πριν σπάσει το τζάμι, κοιτά γύρω του να δει αν τον γράφει κάποιος με κινητό και όταν διαπιστώνει πως δεν υπάρχει κάποιος γύρω του, τότε χτύπα με τα γάντια το τζάμι στο ύψος του προσώπου της κοπέλας, σαφώς με πρόθεση τα τζάμια να την τραυματίσουν στο πρόσωπο. Ευτυχώς η κοπέλα τραυματίστηκε στο χέρι καθώς πρόλαβε να τραβηχτεί την ώρα που ο Αστυνομικός σπάει τα τζάμια με πρόθεση να την τραυματίσει στο πρόσωπο.

Πρόκειται για ένα βίντεο που προκαλεί ανατριχίλα με την αγριότητα του «τρελού», όπως αυτοαποκαλείται ο ίδιος ο αστυνομικός στο βίντεο και επιπλέον δημιουργεί έντονο προβληματισμό για τις ενέργειες των Αστυνομικών των ΜΑΤ…

Η διοικητική έρευνα έχει ανατεθεί σε αξιωματικό ο οποίος θα διερευνήσει το περιστατικό.

Ο χρήστης που ανήρτησε το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο αστυνομικός να σπάει τη τζαμαρία καταστήματος, αναφέρει στον τίτλο του «Αυτός ο διαταραγμένος Ματατζής που σπάει τη βιτρίνα μαγαζιού κουβαλάει πάνω του πιστόλι με σφαίρες»