Quantcast

Δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή σε βάρος του 22χρονου επιδειξία

Πλημμεληματική ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα στον 22χρονο επιδειξία.

Ο κατηγορούμενος παραπέμπεται να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Υπενθυμίζεται ότι αργά το βράδυ της Τετάρτης 5/5 η 25χρονη γυρνώντας αργά το βράδυ στο σπίτι της στην Νέα Σμύρνη αντιλήφθηκε τον 22χρονο έχοντας το μόριο του έξω από το παντελόνι, να την ακολουθεί για 300 μέτρα από την στάση του Τραμ «Αιγαίου».

Η νεαρή γυναίκα πρόλαβε, ευτυχώς, να μπει στην πολυκατοικία της ασφαλής με το υλικό της κάμερας ασφαλείας να καταγράφει, 10 δευτερόλεπτα αργότερα τον 22χρονο να πλησιάζει την είσοδο κοιτώντας στο εσωτερικό.

Η ίδια αργότερα κοινοποίησε το βίντεο, ενημερώνοντας για το γεγονός με ανάρτηση της στο Facebook και με αναφορά στην Αστυνομία.

Ο 22χρονος εντοπίστηκε από τις αρχές, προσήχθη και αναγνωρίστηκε από την κοπέλα.

Από τις έρευνες των αστυνομικών και τις μαρτυρίες θυμάτων, ο συγκεκριμένος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης και άλλων παρόμοιων επιθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον περασμένο Αύγουστο ξεκίνησε να σκορπά τον τρόμο ο 22χρονος φοιτητής Μηχανολογίας, ο οποίος άφησε εμβρόντητους τους αστυνομικούς όταν τους είπε «Εχω ένα βίτσιο. Οταν βλέπω ωραίες γυναίκες θέλω να τις πλησιάζω».

Σύμφωνα με την αστυνομία, η δράση του φέρεται να ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο, όταν επιτέθηκε σε μια νεαρή κοπέλα, στην περιοχή της Ακρόπολης και πάλι με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με το μόριό του έξω από το παντελόνι και σύμφωνα με την καταγγελία της, αυτοϊκανοποιήθηκε. Ακολούθησαν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο άλλες δύο επιθέσεις σε Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο, με τον ίδιο τρόπο.

Οι αστυνομικοί έχουν και τα αποτυπώματά του από την τελευταία επίθεση στη Νέα Σμύρνη, όπου ακούμπησε το τζάμι της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει η 25χρονη που δημοσιοποίησε και την υπόθεση.

Ο νεαρός είναι γνωστός στην περιοχή καθώς εργάζεται σε κεντρική καφετέρια και για το λόγο αυτό μόλις δημοσιοποιήθηκε το βίντεο στο προφίλ της 25χρονης το τοπικό τμήμα δέχθηκε τηλεφώνημα από γυναίκα, κάτοικο της περιοχής, η οποία τον αναγνώρισε καθώς είναι θαμώνας της καφετέριας.

Καθόλη τη διάρκεια της κράτησης του στο πλευρό του είναι ο πατέρας του, ο οποίος βρίσκεται σε σοκ και αδυνατεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί με τον γιο του.

Επίσης, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι με τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του στο Facebook θα προκύψουν και άλλες καταγγελίες για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.