Quantcast

Δίωξη στην υπεύθυνη ξενοδοχείου στη Συγγρού για το κορωνο-πάρτι - Ο Ολυμπιακός έδωσε τα ονόματα παικτών που συμμετείχαν

Δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού ασκήθηκε στην 24χρονη υπεύθυνη κεντρικού ξενοδοχείου της Αττικής όπου διοργανώθηκε πάρτι με 30 άτομα.

Η κατηγορούμενη στην οποία επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 3000 ευρώ, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί. Λόγω απουσίας των μαρτύρων της δικογραφίας η δίκη αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου.

Όπως δήλωσε ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας η 24χρονη δεν είχε σχέση με το πάρτι αλλά συνελήφθη ως υπεύθυνη της επιχείρησης.

Στους υπόλοιπους συμμετέχοντες επιβλήθηκε μόνο διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έδωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στο πάρτι 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών της στο πάρτι.

Όπως αναφέρει "οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας".

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη. Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.