Quantcast

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Βρέθηκαν αποτυπώματα και DNA του βασικού υπόπτου - ΒΙΝΤΕΟ

Στα ίχνη του δράστη της διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι, φαίνεται πως βρίσκεται η αστυνομία. Οι εξελίξεις στην έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης είναι καταιγιστικές, καθώς σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, βρέθηκαν αποτυπώματα και DNA του βασικού υπόπτου στην κατοικία, όπου έγινε το διπλό έγκλημα.

Μία τέτοια εξέλιξη δεν θα ήταν παράλογη, δεδομένου του γεγονότος ότι ο βασικός ύποπτος είχε σχέση με την 43χρονη Φωτεινή. Ωστόσο, καταθέσεις λένε πως η κατοικία στο Λουτράκι που χρησιμοποιούσε η γυναίκα ήταν το ησυχαστήριό της κι ένα «μέσο διαφυγής» για να γλιτώσει από αυτόν τον άντρα.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, αναφέρουν πως η φυσική παρουσία του βασικού υπόπτου στον χώρο που έγινε το έγκλημα δεν συνάδει, γεγονός που ενισχύει τις υποψίες των αστυνομικών Αρχών.

Την ίδια ώρα, τη δυσαρέσκεια της και την πικρία της για τα αρνητικά σχόλια και την έλλειψη σεβασμού στην τραγωδία που βρήκε το σπίτι της, εξέφρασε, μέσω ανάρτησής της στο facebook, η κόρη της 43χρονης Φωτεινής.

«Είμαστε όλοι άνθρωποι, ας προσπαθήσουμε να φερόμαστε σαν και αυτούς» υπογραμμίζει η νεαρή κοπέλα, απαντώντας σε όσους κάνουν ρατσιστικά σχόλια, την κατακρίνουν και την κακολογούν.

Η ανάρτηση της κόρης της 43χρονης

«Καμία φορά η ζωή μας κάνει απίστευτες εκπλήξεις! Υπάρχουν δύσκολες και εύκολες ημέρες για όλους μας. Δεν είμαι ο άνθρωπος που εκφράζει τα συναισθήματα του μέσω του Facebook, όμως με τις τελευταίες αλλαγές στη ζωή μου αποφάσισα να συντάξω αυτό το μήνυμα.

Παρατήρησα πως ο θάνατος είναι ένα θέμα που “πουλάει” και είναι σεβαστό από εμένα μιας και υπάρχει και αυτό στο παιχνίδι της ζωής... O καθένας προβάλει τα συμφέροντα του πάνω στη θλίψη του άλλου, χρησιμοποιώντας ρατσιστικά σχόλια, αποκρύπτοντας την αλήθεια ή και παρουσιάζοντας μια όμορφη εικόνα για τον εαυτό του εις βάρους άλλων. Όμως όλοι προερχόμαστε από μια οικογένεια. Σωστά; Είναι όλα ασήμαντα πλέον...

Διπλό φονικό Λουτράκι: Χτυπούσε το ζευγάρι με τσεκούρι σε κατάσταση αμόκ

Ήθελα να επικεντρωθώ στο γεγονός ότι οι άνθρωποι πάσχουν από έλλειψη σεβασμού! Αυτό μας έχει φτάσει εδώ που είμαστε. Δε σκεφτόμαστε τον διπλανό μας, καθώς και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η κάθε λέξη μας στην ψυχική του υγεία!

Δε με αγγίζει τίποτε από αυτά που διαβάζω και αλήθεια… δεν το εύχομαι σε κανέναν! Το πρόσωπο μου παρουσιάζεται με βάση συμφερόντων συνεχώς και η έλλειψη παιδείας λαμβάνει πρώτη θέση.

Είναι τόσο άσχημο που βλέπω ανθρώπους 2-3 φορές της ηλικίας μου να κατακρίνουν και να κακολογούν. Είμαστε όλοι άνθρωποι, ας προσπαθήσουμε να φερόμαστε σαν και αυτούς. Κρίμα που εγώ επικεντρώνομαι στην ψυχική μου ηρεμία, οι αρχές στην αναζήτησή του Χ.Ψ προσώπου και οι υπόλοιποι σε εικασίες που βγαίνουν από μέσα τους, είτε επειδή είναι πληγωμένοι, είτε αναίσθητοι. Είναι πραγματικά τόσο λάθος φτιαγμένη η κοινωνία του σήμερα! Ο καθένας μπορεί να πιστέψει όπου νομίζει… όμως υπάρχει αυτό που λέγεται Θεός για όλους μας! Και όλες οι συμπεριφορές επιστρέφονται εδώ. Εύχομαι σε όλους μας τύχη και τίποτε άλλο!»

Δείτε το ρεπορτάζ του Star