Quantcast

Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: «Σκότωσε πρώτα το μωράκι για να πληγώσει τη γυναίκα, για να την τιμωρήσει...» - ΒΙΝΤΕΟ

Για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας της 31χρονης και του μόλις 11 μηνών μωρού στην Καβάλα της μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης.

«Είναι δεύτερο περιστατικό μέσα σε 40 χρόνια καριέρας», είπε τονίζοντας την αγριότητα και τη σπανιότητα του εγκλήματος.

Όπως είπε, ο δράστης πυροβόλησε πισώπλατα το παιδί και από πάνω προς τα κάτω, με σκάγια για πουλιά, θεωρώντας ότι θα φτάσουν, για ένα τόσο μικρό παιδί.

«Για τη σύζυγο χρησιμοποίησε σκάγια για αγριογούρουνο», είπε, κρίνοντας ότι, «σκότωσε πρώτα το μωράκι για να πληγώσει τη γυναίκα, για να την τιμωρήσει».

«Ήταν όλο προσχεδιασμένο», εκτίμησε ο Ν.Κιφνίδης, εξηγώντας ότι, όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστο χρόνο, πέρασαν μόνο τα δευτερόλεπτα για την αλλαγή του όπλου.

Ξεσπά η μητέρα του θύματος - «Τον πλήρωνε και τον τάιζε»

Ξεσπά η μητέρα της 31χρονης Άννας, η οποία δολοφονήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα στην Καβάλα από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος σκότωσε και το βρέφος τους.

Η μητέρα του θύματος προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, έχοντας χάσει μέσα σε μία στιγμή κόρη και εγγόνι. «Πήγαινε στο μαντρί και τον βοηθούσε και εκείνος δεν της είχε δώσει ποτέ ένα μεροκάματο», είπε η μητέρα της, μιλώντας στον Alpha. «Η κόρη μου πλήρωνε και τον τάιζε», λέει σοκαρισμένη.

Δείτε το βίντεο: