Quantcast

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Ξεσκονίζουν» λίστες σεσημασμένων εκτελεστών

Τις λίστες των σεσημασμένων πιστολέρο «ξεσκονίζουν» στην Ασφάλεια και ενώ εντείνονται οι έρευνες για να χυθεί φως στη στυγνή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. 

Στην ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του real.gr, εκτιμούν ότι οι δράστες είναι εγχώριοι εκτελεστές, Έλληνες ή αλλοδαποί, οι οποίοι διαβιούν μόνιμα στην Αθήνα και γι΄αυτό τον λόγο δεν άφησαν πίσω τους κάποιο στοιχείο, ούτε έκαψαν το μηχανάκι που χρησιμοποίησαν στο έγκλημα της περασμένης Παρασκευής στον Άλιμο. 

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές θεωρούν ότι το δίκυκλο, είναι «καθαρό», δεν είναι καν κλεμμένο και όπως εκτιμούν ίσως βγήκε από μυστική αποθήκη με οχήματα που διατηρεί η Greek Mafia.

Στην Ελληνική Αστυνομία υπάρχει η εκτίμηση ότι το μηχανάκι το οποίο χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές του Καραϊβάζ θα καταστραφεί ολοσχερώς για να μη βρεθεί το παραμικρό στα χέρια των Αρχών.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο των ερευνών, «ξεσκονίζονται» συνομιλίες εντός και εκτός φυλακών.

Όπως ανέφερε στο real.gr αστυνομική πηγή, πιάνουν την αρχή του νήματος από την αρχή του καλοκαιριού, όταν ο γνωστός δημοσιογράφος είχε κάνει δύο αναρτήσεις στην ιστοσελίδα bloko, στις οποίες αναφέρονταν σε συνάντηση που είχε με άνθρωπο της Greek Mafia για να ζητήσει να ακυρωθεί το συμβόλαιο θανάτου που είχε μάθει ότι εκδόθηκε στο όνομά του, καθώς είχε γράψει ότι από το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε δεχτεί έμμεσες τηλεφωνικές απειλές. 

Ανοίγουν όλοι οι φάκελοι υποθέσεων της Greek Mafia με εντολή Χρυσοχοΐδη

Με εντολή Χρυσοχοΐδη ανοίγουν όλοι οι φάκελοι των τελευταίων 3 ετών που αφορούν τις δολοφονίες των ανθρώπων της Greek Mafia, σε σχέση με την υπόθεση της δολοφονίας Καραϊβάζ.

Η εντολή αυτή δόθηκε μετά από σύσκεψη που είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τα στελέχη του τμήματος ανθρωποκτονιών, στα οποία έδωσε πλήρη ευελιξία στις έρευνες που διενεργούν και άδεια για ενεργοποίηση όποιων μέσων και υπηρεσιών πιστεύουν οι ίδιοι ότι θα φέρει αποτελέσματα.

Παράλληλα τις τελευταίες ημέρες υπάρχει πλήρης ενεργοποίηση του «πληροφοριακού δικτύου» της Ασφάλειας, ακόμη και μέσα από τις φυλακές, προκειμένου να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός ζήτησε όχι μόνο την εξιχνίαση της δολοφονίας Καραϊβάζ που είναι η κορυφαία, αλλά και όλων των δολοφονιών  ανθρώπων της Greek Mafia ώστε να ξηλωθεί όλο αυτό υπόγειο σύστημα.

Τουλάχιστον 6 άτομα πήραν μέρος στη δολοφονία Καραϊβάζ - Νέο βίντεο «βλέπουν» οι αστυνομικοί

Τουλάχιστον 6 άτομα φέρεται να πήραν μέρος στην ενέδρα θανάτου του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, σύμφωνα με νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr στο επίμαχο βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, οι αστυνομικοί έχουν δείξει ιδιαίτερα ενδιαφέρον, όχι για το πρώτο σκούτερ που φαίνεται να είναι οι εκτελεστές, αλλά για ένα δεύτερο που περνάει λίγα δευτερόλεπτα μετά από το ίδιο σημείο.

Στο βίντεο το οποίο φαίνονται δύο αναβάτες, σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανόν στο πίσω μέρος να κάθεται γυναίκα. Οι δύο αναβάτες φορούν κράνη μηχανής με σηκωμένη την προσωπίδα, πλην όμως και οι δύο έχουν μάσκες χειρουργικές στο πρόσωπο. Ο πίσω αναβάτης φοράει ροζ μάσκα.

Εκτιμάτε ότι πρόκειται για την ομάδα υποστήριξης των εκτελεστών, οι οποίοι μετά τη δολοφονία διαφεύγουν σε αντίθετη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί επεξεργάζονται το βίντεο για να βρουν στοιχεία για τους δύο αναβάτες, ίσως και χαρακτηριστικά προσώπου, αλλά και την πινακίδα.