Quantcast

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα - Ομολόγησε ο πρώην σύζυγος του θύματος: «Θόλωσα και πυροβόλησα» - Βίντεο ντοκουμέντο

Παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα το απόγευμα της Παρασκευής, ο πρώην σύζυγος της 64χρονης, που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 75χρονος είπε στους αστυνομικούς οτι ήταν αυτός που ψάχνουν για τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα και τα πρώτα λόγια που ήταν: «Είχαμε διαφορές. Θόλωσα και την πυροβόλησα».

Είχε μαζί του και το 32άρι όπλο με το οποίο πυροβόλησε την πρώην γυναίκα του και το παρέδωσε στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή.

Ο 74χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε οικονομικές διαφορές με την πρώην σύζυγό του, λόγω των δύο επιχειρήσεων που διατηρούσαν και τις οποίες χώρισαν μετά το διαζύγιό τους.

Υπάρχουν μηνύσεις του θύματος για ξυλοδαρμό που είχε υποστεί από τον πρώην άνδρα της.

Η άτυχη 64χρονη πυροβολήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης έξω από το σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και κατέληξε λίγο αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε από διερχόμενους πολίτες με τραύματα στο κεφάλι, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται η οικία της. 

 

ΕΓΚΛΗΜΑ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

 

«Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και συνελήφθη 75χρονος ημεδαπός για την ανθρωποκτονία της 64χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες, στην Αγία Βαρβάρα. 

Ο 75χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.  

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.»