Quantcast

Δύσκολες ώρες για την Αγγελική Νικολούλη

Η γνωστή δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη ζει έναν εφιάλτη, καθώς η μητέρα της νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, αιτία φέρεται ότι είναι μία λανθασμένη διάγνωση των γιατρών, με αποτέλεσμα πλέον η ασθενής να δίνει μάχη για τη ζωή της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, με την αρχική διάγνωση των γιατρών στον Πύργο, όπου ζει μόνιμα η ηλικιωμένη γυναίκα, να κάνει λόγο για κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των εντέρων. Όμως, παρά τη φαρμακευτική αγωγή, η ενόχληση της γυναίκας δεν έδειχνε να υποχωρεί και συνέχιζε να διαμαρτύρεται ότι πονά. Η Αγγελική Νικολούλη επέμενε ότι η μητέρα της δεν ήταν καλά, αλλά οι γιατροί τη διαβεβαίωναν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και πως σύντομα οι πόνοι θα υποχωρήσουν.

Τελικά, καθώς τα συμπτώματα συνέχιζαν να την ταλαιπωρούν, ύστερα από την επιμονή της γνωστής δημοσιογράφου η ασθενής μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Εκεί οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν πως δεν επρόκειτο για κάποια δυσλειτουργία των εντέρων, αλλά για σοβαρό πρόβλημα με τη χολή, που προκαλούσε τους οξείς πόνους στην ηλικιωμένη.

Αμέσως η γυναίκα μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, ενώ στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή είναι η γνωστή δημοσιογράφος.