Δύσκολες ώρες για τον Τάκη Μόσχο: Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο

Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο έπειτα από διπλό εγκεφαλικό που υπέστη.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Τάκης Μόσχος βρίσκεται σε έναν θάλαμο επτά ατόμων και όπως ανέφεραν οικεία του πρόσωπα η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης.

“Ο Τάκης έχει καταφέρει να ξεπεράσει πολλές δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του, δίνοντας μεγάλες μάχες. Ελπίζουμε και τώρα να βγει νικητής και να είναι κοντά μας πιο δυνατός”, λέει άτομο από το περιβάλλον του.

Στο παρελθόν ο γνωστός ηθοποιός είχε δημοσιοποιήσει το πρόβλημα εθισμού του στα ναρκωτικά και όσα δύσκολα έζησε όντας χρήστης. Αυτή η μεγάλη περιπέτεια έληξε φεύγοντας από την Αθήνα και βρίσκοντας καταφύγιο στη Σκόπελο.

“Καταρχάς, για ποιον Τάκη θέλεις να μιλήσουμε; Τον προηγούμενο, τον παλιότερο; Ποιον; Υπάρχουν πολλοί. Τουλάχιστον τρεις. Και ο ένας συνυπήρχε με τον άλλον κατά εποχές. Η προηγούμενη κράτησε πολύ. Είχε πολλή ανησυχία, έκσταση, υπερβολή. Τώρα ζω στη Σκόπελο, με ησυχία, ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση”, είχε πει σε συνέντευξη του το 2012 στην εφημερίδα Το Έθνος, όπου αποκάλυψε ότι πάλεψε και με τον καρκίνο.