Quantcast

Εγκαταλείπουν την Αθήνα: Ουρές στις Εθνικές Οδούς και τα λιμάνια - Προβλήματα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες

Αυξημένη κυκλοφορία παρατηρείται και στα δύο ρεύματα της Βασ. Κωνσταντίνου και της Βασ. Σοφίας, στο ρεύμα εξόδου της Αθηνών - Λαμίας και Αθηνών - Κορίνθου, στη λεωφόρο Ποσειδώνος (στο ρεύμα προς Πειραιά), στην Αττική οδό (ρεύμα προς Ελευσίνα από 37ο έως το 23ο χλμ και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από 22ο έως 30οχλμ), καθώς και στο οδικό δίκτυο γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Σημειώνεται, ότι περισσότεροι από 110 τροχονόμοι έχουν αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία για τη διευκόλυνση των οδηγών, ενώ το έργο της Τροχαίας συνδράμει και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Αυξημένη κυκλοφορία παρατηρείται, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, από το Παλατάκι έως τον Σκαραμαγκά, στην Εθνική Οδό Αθηνών -Λαμίας από τις Τρεις Γέφυρες έως την Αχαρνών, καθώς και στην Αττική οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στην έξοδο της Μεταμόρφωσης και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο στη σήραγγα Βριλησσίων.

Κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα είναι η περιφερειακή οδός Αιγάλεω, λόγω ετης διαδικασίας απομάκρυνσης βράχων.

Η κυκλοφορία πραγματοποιείται με εκτροπές, ενώ δυνάμεις της Τροχαίας επιχειρούν στο σημείο.