Έγκλημα-Γλυκά Νερά: Οι αντιφάσεις του 32χρονου πιλότου που τον... αποκάλυψαν

Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, βρίσκονταν από το μεσημέρι στην ΓΑΔΑ  προκειμένου να δώσει πειστικές απαντήσεις στους αστυνομικούς σχετικά με την φονική ληστεία.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, δεν ήταν πειστικός σύμφωνα με τις απαντήσεις του και τα όσα είχε καταθέσει από τις πρώτες κιόλας ημέρες που έγινε το περιστατικό.

Ο 32χρονος πιλότος είχε πέσει σε σημαντικές αντιφάσεις, με αποτέλεσμα οι υποψίες να στρέφονται στον ίδιο.

Οι αντιφάσεις του πιλότου που τον αποκάλυψαν ήταν η κάμερα στο ισόγειο η οποία στις 11 Μαΐου, τα μεσάνυχτα, κατέγραψε τον σύζυγο της Καρολάιν να έχει το παιδί στην αγκαλιά του. Λίγη ώρα αργότερα, στις 1:19 η κάμερα του ισογείου τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει ο πιλότος, οι ληστές μπήκαν πολύ αργότερα στο σπίτι, στα Γλυκά Νερά.

Την ίδια στιγμή, ο 32χρονος άνδρας, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα ενώ από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι είχε δεθεί σε εμβρυακή στάση.

Μια πολύ ισχυρή αντίφαση, στην οποία φαίνεται ότι έχει υποπέσει ο πιλότος, είναι ότι ενώ κατέθεσε ότι λιποθύμησε, αποδείχθηκε ότι χρησιμοποιούσε το κινητό του.  Όπως πρόεκυψε, κλείδωσε και ξεκλείδωσε πολλές φορές το κινητό του, ενώ υποτίθεται ήταν λιπόθυμος.

Οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

«Εχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο», τόνισε νωρίτερα σε έκτακτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο εκπρόσωπος Τύπου, Απόστολος Σκρέκας, ενώ προσέθεσε:

«Ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο»

Στη συνέχεια, η επίσης εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Άννα Ευθυμίου, ανέφερε: «Σήμερα, πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στη Σκιάθο, με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στην ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

Ο πιλότος έφυγε από το νεκροταφείο μαζί με έναν φίλο του και έναν αστυνομικό γιατί τον κάλεσαν εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση.

Οπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα που βρέθηκαν στο μνημόσυνο, όταν η μητέρα της Καρολάιν ρώτησε τον πιλότο γιατί φεύγει, φέρεται να της είπε ότι έπιασαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο και τον κάλεσαν για να τον αναγνωρίσει.