Quantcast

Εγκλημα Γλυκά Νερά: Τα στοιχεία που συνδέουν την εμπλοκή του Γεωργιανού με το έγκλημα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η εξέταση του 43χρονου Γεωργιανού από τα στελέχη τις ΕΛ.ΑΣ σε σχέση με το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς ορισμένες κινήσεις του κακοποιού έχουν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στους ερευνητές τις ΥΔΕΖΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για την εξιχνίαση του εγκλήματος που έχει συνταράξει το πανελλήνιο, στέκονται στο γεγονός πως ο συλληφθείς την επομένη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά έφυγε εσπευσμένα από την Αθήνα για Θεσσαλονίκη, όπου φιλοξενήθηκε για λίγες ημέρες σε άγνωστα άτομα και στην συνέχεια την προηγούμενη Παρασκευή έφυγε για τα σύνορα με τον Έβρο με τουριστικό λεωφορείο, προκειμένου να περάσει στην Βουλγαρία και στην συνέχεια να διαφύγει στην πατρίδα του, εν προκειμένω στην Γεωργία και συγκεκριμένα στην Τιφλίδα, όπου είναι και το πατρικό του.

Μάλιστα την ημέρα που έφυγε από την Αθήνα, ακόμα δεν είχαν προκύψει στο Τμήμα Ληστειών και Διαρρηκτών στοιχεία για την εμπλοκή του στην άγρια ληστεία στο Πικέρμι τον περασμένο Μάρτιο, όπου τέσσερα άτομα είχαν βασανίσει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και την Γεωργιανή οικιακή βοηθό τους προκειμένου να τους αποκαλύψουν που έχουν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Μόλις το περασμένο Σάββατο ταυτοποιήθηκε η παρουσία του στην μονοκατοικία των ηλικιωμένων στο Πικέρμι, καθώς από τα εργαστηριακά ευρήματα και αναλύσεις, προέκυψε γενετικό του υλικό μέσα στην μονοκατοικία του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Όσον αφορά στην σύλληψη του στα σύνορα με τον Έβρο αυτή έγινε, στο αρχικό στάδιο γιατί διαπιστώθηκε πως οι σφραγίδες στο γνήσιο Γεωργιανό διαβατήριο που είχε μαζί του, ήταν πλαστές.

Στην συνέχεια και όταν πια είχε καταστεί καταζητούμενος για την εμπλοκή του στην ληστεία στο Πικέρμι, τα στοιχεία του «μπήκαν» στην βάση δεδομένων τις ΕΛ.ΑΣ, με αποτέλεσμα ο υπολογιστής που είχαν εισαχθεί τα στοιχεία του από τους Αστυνομικούς στον Έβρο να «κοκκινίσει».

Αμεσα κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες προκειμένου να μεταφερθεί στην Αθήνα και να τεθεί στην διάθεση των ερευνητών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και βέβαια των συναδέλφων τους του Τμήματος Ληστειών και Διαρρηκτών.

Ωστόσο και σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να τον συνδέουν με το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, πλην όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι αστυνομικοί θα σταματήσουν να τον ανακρίνουν, καθώς ακόμα δεν έχουν στα χέρια τους το σύνολο τις έκθεσης αποτελεσμάτων από τα εργαστήρια τις ΕΛ.ΑΣ, σε σχέση με τα ευρήματα στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού.