Quantcast

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η κατάθεση του πιλότου έγινε ανάκριση – Ενδείξεις ενοχής έχει η ΕΛΑΣ

Επαρκείς ενδείξεις που αναμένεται εντός ωρών να μετατραπούν σε αποδείξεις όσον αφορά στην εμπλοκή του 32χρονου πιλότου στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έχουν πλέον στα χέρια τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πιλότος δεν κατάφερε να απαντήσει πειστικά σε καίρια ερωτήματα των αστυνομικών και συγκεκριμένα στις διαφορές της ώρας όσον αφορά στην αφαίρεση της κάρτας sim στο καταγραφικό μηχάνημα παρακολούθησης , στις τρεις κλήσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν από το κινητό του, αλλά και στην εικόνα που έχει ανακτηθεί από το καταγραφικό και απεικονίζει τον ίδιο να βρίσκεται στο ισόγειο της σοφίτας κρατώντας αγκαλιά το μωρό του.

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα δεν μπόρεσε να απαντήσει επαρκώς και πλέον οι αστυνομικοί είναι στην διαδικασία συλλογής στοιχείων που θα μπορούσαν να αποδείξουν την ενοχή του 32χρονου.

Οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

«Εχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο», τόνισε σε έκτακτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο εκπρόσωπος Τύπου, Απόστολος Σκρέκας, ενώ προσέθεσε:

«Ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο»

Στη συνέχεια, η επίσης εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Άννα Ευθυμίου, ανέφερε: «Σήμερα, πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στη Σκιάθο, με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στην ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ εσπευσμένα ο 32χρονος πιλότος , ώστε να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες.

Ο πιλότος έφυγε από το νεκροταφείο μαζί με έναν φίλο του και έναν αστυνομικό γιατί τον κάλεσαν εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση.

Οπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα που βρέθηκαν στο μνημόσυνο, όταν η μητέρα της Καρολάιν ρώτησε τον πιλότο γιατί φεύγει, φέρεται να της είπε ότι έπιασαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο και τον κάλεσαν για να τον αναγνωρίσει.