Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κρίσιμες οι πληροφορίες του Γεωργιανού – Τι προκύπτει από τις έρευνες

Από χθες ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ ο Γεωργιανός ο οποίος συνελήφθη στον Εβρο με πλαστά έγγραφα και ήταν καταζητούμενος για άγρια ληστεία στο Πικέρμι. To μεσημέρι ο 43χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια μετά από το ένταλμα σύλληψης για ληστείες κατά συρροή που εξέδωσε η 11η Τακτική Ανακρίτρια σε βάρος του.  

Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει να έχει σχέση με το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά πλην όμως και λόγω του σημαντικού ρόλου που φέρεται να “παίζει” ο ίδιος στη γεωργιανή μαφία και συγκεκριμένα ως “στρατολόγος” μελών ληστρικών ομάδων ίσως να συμβάλλει σε πληροφοριακό επίπεδο για τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας και τη ληστεία στα Γλυκά Νερά.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι έχει ειπωθεί στην ανάκριση, σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, φαίνεται να ενισχύεται το σενάριο "των δυτικών προαστίων της Αττικής ως ορμητήριο" στη συμμορία των δολοφόνων.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταλήξει στο δρομολόγιο που ακολούθησαν οι αδίστακτοι ληστές από και προς τα Γλυκά Νερά και μάλιστα μέσα από περιφερειακούς δρόμους προκειμένου να αποφύγουν τις κάμερες κυκλοφορίας σε μεγάλες λεωφόρους, κυρίως στην Αττική Οδό.