Quantcast

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ξεσκονίζουν» το παρελθόν του Γεωργιανού

«Ξεσκονίζουν» το παρελθόν του Γεωργιανού «στρατολόγου» οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προκειμένου να διαπιστώσουν δύο πράγματα.

Πρώτον, πόσες ληστείες έχει κάνει ο ίδιος και η ομάδα του και δεύτερον, οι κακοκοποιοί της ομάδας του αν έχουν κάνει αυτόνομες ληστείες -οι οποίες δεν εντάσσονται στη δράση της γεωργιανής μαφίας- και σε ποιες περιοχές.

Αυτή η έρευνα στο παρελθόν του Γεωργιανού θα γίνει προκειμένου οι Αρχές να συνθέσουν το παζλ των στοιχείων για να διαπιστώσουν αν συνδέεται με τη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.

Επίσης, άμεσα θα προκύψει ένα σημαντικό στοιχείο στην έρευνα εάν ο σύζυγος της 20χρονης, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια των ληστών μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, μπορέσει ακούγοντας τη φωνή του 43χρονου Γεωργιανού και βλέποντας τη σωματοδομή του, να αναγνωρίσει στο πρόσωπό του έναν από τους εισβολείς.

Στο μεταξύ ο 43χρονος Γεωργιανός τηρεί σκληρή στάση, κρατά το στόμα του κλειστό στις ερωτήσεις των αστυνομικών και αρνείται ακόμα και τη ληστεία στο Πικέρμι, στην οποία ταυτοποιήθηκε καθώς βρέθηκε γενετικό υλικό του στη μονοκατοικία του ηλικιωμένου ζευγαριού.