Quantcast

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Λίστα 100 υπόπτων στο μικροσκόπιο των Αρχών

Λίστα με 100 υπόπτους έχουν συντάξει οι ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά.

Η λίστα αυτή θα χρησιμοποιηθεί ως “οδηγός” όταν τα εργαστήρια της Αστυνομίας ολοκληρώσουν τις έρευνες με τα ευρήματα γενετικού υλικού που έχουν εντοπιστεί τόσο μέσα στο σπίτι της τραγικής οικογένειας όσο και στη σορό της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η 20χρονη φοιτήτρια φέρει αμυντικά τραύματα στο πρόσωπο και στα χέρια κάτι που δείχνει πως για μερικά λεπτά πάλεψε με τους δολοφόνους.

Το γενετικό υλικό που θα προκύψει από τον εργαστηριακό έλεγχο θα συγκριθεί στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ με το γενετικό υλικό των 100 σεσημασμένων που βρίσκονται στη λίστα του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Χθες το βράδυ ειδικοί των εργαστηριών της Αστυνομίας έκαναν εκ νέου έρευνες στη μεζονέτα της οικογένειας προκείμενου να συλλέξουν και νέα στοιχεία.

Στο “μικροσκόπιο” των ερευνητών μπαίνουν μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες έβλεπαν ύποπτες κινήσεις ατόμων. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι σοβαρό για την πορεία των ερευνών.

Παράλληλα οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν ήδη πάρει στα χέρια τους, τους καταλόγους με τους αποφυλακισθέντες ληστές κακοποιούς και τους «ξεσκονίζουν» προκειμένου να διαπιστώσουν το που βρίσκεται ο καθένας από αυτούς και με τι …ασχολείται αυτή την περίοδο.

Επίσης σημαντική βοήθεια στις έρευνες αναμένεται να δώσει η άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, καθώς από εκεί θα διαπιστώσουν τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών, ποια κινητά τηλέφωνα, την επίμαχη ώρα όπου και διεπράχθη το άγριο φονικό, ενεργοποίησαν τις κεραίες της ευρύτερης περιοχής.