Quantcast

Έγκλημα στην Άρτα: Πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Oι διαφορές του ζευγαριού και η μοιραία κατάληξη. 

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τη σύλληψη του άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον 80χρονο πεθερό του, το απόγευμα της Πέμπτης, στο Αστροχώρι Άρτας. Την ίδια ώρα, ο 29χρονος φερόμενος ως δράστης, παραμένει άφαντος, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του. 

Πώς έγινε το έγκλημα

Ο δράστης φαίνεται πως πριν πυροβολήσει τον πεθερό του, πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του. Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε, αλλά ο 29χρονος στράφηκε έπειτα κατά του πατέρα της, πυροβολώντας τον θανάσιμα τουλάχιστον τέσσερις φορές, σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr.

Στο μεταξύ, κατά τις πληροφορίες της ιστοσελίδας epirus-tv-news, το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδάκι 2,5 ετών, ωστόσο λόγω οικογενειακών διαφορών οι δυο τους πήραν διαζύγιο και έκτοτε η γυναίκα διέμενε στο πατρικό της. 

Ο γαμπρός του θύματος τηλεφώνησε και ενημέρωσε πως θα επισκεπτόταν το σπίτι του πεθερού του, λέγοντας πως θέλει να δει το παιδί, όμως όλα πήραν αναπάντεχη τροπή. 

Ο άνδρας καβγάδισε με τον πεθερό και την πρώην σύζυγό του, και στη συνέχεια πήρε το όπλο και πυροβόλησε. Φαίνεται ότι στόχος ήταν η πρώην σύζυγός του, την οποία δεν βρήκαν τα πυρά. Νεκρός ωστόσο είναι ο πατέρας της από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε. Μετά το έγκλημα, ο δράστης τράπηκε σε φυγή. 

Κατά τις πληροφορίες του epiruspost.gr, ο φερόμενος ως δράστης ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του τόσο στον νομό Άρτας, όσο και στις γύρω περιοχές.

Θέμα ωρών η σύλληψή του - Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του

Στο μεταξύ, σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας - Αιτωλοακαρνανίας εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά την δολοφονία του πεθερού του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίο είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.