Εκπρόσωπος Ιεράς Συνόδου Αθηναγόρας: Όταν είμαστε στον ναό νομίζουμε ότι ο Θεός φροντίζει για όλα αλλά δεν είναι έτσι - ΒΙΝΤΕΟ

Όταν είμαστε στην εκκλησία νομίζουμε ότι ο Θεός φροντίζει για όλα αλλά δεν είναι έτσι" ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου και Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Τόσο τα μέλη της προηγούμενης Ιεράς Συνόδου, όσο και της τωρινής, συντονίστηκαν προς τη γραμμή του Αρχιεπισκόπου και των λοιμωξιολόγων, έτσι ώστε να περιοριστεί ο επικίνδυνος αυτός ιός, που ταλαιπωρεί ολόκληρη την οικουμένη" ανέφερε αρχικά ο κ. Αθηναγόρας.

Και συνέχισε: " Νομίζουμε ότι όταν είμαστε μέσα στην εκκλησία ο Θεός φροντίζει για όλα, αλλά δεν είναι έτσι. Διότι ο θεός μας έδωσε μυαλό, μας έδωσε τους κανόνες της εκκλησίας και μας έδωσε τους καθοδηγητές".

"Το μήνυμα της Εκκλησίας προς τους πιστούς είναι να τηρούν τα μέτρα και να φορούν τη μάσκα" κατέληξε ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, τονίζοντας αυτή είναι η κεντρική γραμμή της Εκκλησίας, αν και υπάρχουν και παραφωνίες.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: