Quantcast

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Μενάνδρου

Αστυνομική επιχείρηση, μεγάλης κλίμακας, βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Οδό Μενάνδρου, όπου χθες σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή.

Οι Αρχές διενεργούν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή, ενώ την ίδια ώρα έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες της δολοφονίας και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Χθες το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στην περιοχή της Ομόνοιας σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών με έναν νεκρό και έναν τραυματία. 

Η συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε ομάδες Πακιστανών και Αφγανών για τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών. Στη συμπλοκή συμμετείχαν περίπου 40 άτομα με όπλα, μαχαίρια, λοστούς και ρόπαλα. Μετά τη στιγμή της δολοφονίας ο δράστης, διέφυγε από το σημείο.

Για το περιστατικό μίλησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αποτυπώματα» , προαναγγέλλοντας συλλήψεις.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι οι δράστες είναι γνωστοί και θα συλληφθούν και υπογράμμισε ότι «δέσμευση του αι της κυβέρνησης, στους κατοίκους της Αθήνας και της Ελλάδας, είναι το έγκλημα αυτού του είδους θα εκλείψει από τη χώρα».